High-end H3 hybrid gaming-headset in back-to-school periode met korting verkrijgbaar

Premium gaming audiomerk EPOS maakt zich klaar voor ’back-to-school’ met een tijdelijke aanbieding voor de H3 Hybrid-gamingheadset. Van 15 tot 31 augustus is deze premium headset verkrijgbaar in zowel Onyx Black als Ghost White met €50,- korting, waardoor de verkoopadviesprijs geen €179,- maar €129,- bedraagt.

De H3 Hybrid-headset is multifunctioneel en geoptimaliseerd voor console en biedt lichtgewicht comfort voor de dagelijkse gamesessies na schooltijd. Meer informatie over de headset en prijzen kan hier gevonden worden.

De EPOS H3 Hybrid-gamingheadset biedt een voor console geoptimaliseerde duale verbinding met gelijktijdige bekabelde audiomixing. Dit betekent bijvoorbeeld dat je in-game kunt zijn op je console en tegelijkertijd je Discord-chat of een oproep op je telefoon kunt mixen via de Bluetooth®-verbinding. Met een batterijduur van 34 uur via Bluetooth, een bekabelde verbindingsoptie en een afneembare lift-to-mute microfoonarm voor helder verstaanbare gamechat, is de H3 Hybrid-headset een must-have voor gamers die op zoek zijn naar veelzijdigheid in gebruik en chatfuncties tijdens het gamen op de console.

Over EPOS

EPOS is ontstaan uit de succesvolle joint venture tussen audiospecialist Sennheiser en de wereldwijd toonaangevende hoortechnologiegroep Demant. EPOS ontwerpt, produceert en verkoopt baanbrekende high-end audio- en video-oplossingen voor business professionals en serieuze gamers.

EPOS audio is ontwikkeld om jou, voor een ultieme game-ervaring, elk aspect van geluid te laten horen. Meeslepend geluid waardoor je de rest van de wereld vergeet en in een andere dimensie terechtkomt.

EPOS, dat eigendom is van de Demant Group en zetelt in Kopenhagen, Denemarken, bouwt voort op meer dan 115 jaar audio-expertise, is wereldwijd actief en heeft kantoren en partners in meer dan 60 landen.

Naast hoogwaardige audio- en video-oplossingen van eigen merk verkoopt EPOS co-branded EPOS I SENNHEISER producten in het kader van een handelslicentieovereenkomst met Sennheiser.

Meer informatie op www.eposaudio.com/en/nl/

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password