Hi-Fi RUSH, is nu verkrijgbaar op PlayStation 5

Rock erop los met de megahit Hi-Fi RUSH van Bethesda Softworks en Tango Gameworks, nu verkrijgbaar voor PlayStation 5-consoles. Na meer dan 20 perfecte scores van critici tijdens de oorspronkelijke lancering op Xbox Series X/S en pc en een vermelding in meer dan 50 “Best of 2023”-lijsten, kunnen PlayStation-spelers nu op de maat van de beat de strijd aangaan in een over-the-top ritme-actiegame in een kleurrijke wereld waarin alles draait om de beat van de muziek. De game wordt vandaag gelanceerd met alle updates en spelmodi die na de lancering zijn verschenen, waaronder de Arcade Challenge! Update!, met twee extra speltypen: BPM Rush! en Power Up! Tower Up!
In Hi-Fi RUSH vechten wannabe rockster Chai en een groepje buitenbeentjes tegen een kwaadaardig robotbedrijf in een wereld waarin alle actie synchroon loopt met de beat. Elke slag, afwering, ontwijking, sprong en nog veel meer wordt automatisch gesynchroniseerd met de muziek, waardoor de gameplay niet alleen opwindend maar ook zeer meeslepend is. De bewegingen van een speler worden niet gedicteerd door de muziek zoals in een traditionele ritmegame – spelers hebben de vrijheid van een volledige actiegame. Door je bewegingen op het ritme van de muziek in te voeren, worden de aanvallen van de speler samen met de muziek versterkt. Hi-Fi RUSH bevat gelicenseerde nummers van iconische rockbands als Nine Inch Nails en The Black Keys en is nu verkrijgbaar voor Xbox Series X|S, PlayStation 5 en pc met Xbox Game Pass en via de Microsoft Store, Steam en de Epic Games Store.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password