Hex Gambit: Respawned toont strategische chaos in nieuwste gameplaytrailer

Hex Gambit: Respawned, de eigenzinnige en competitieve digitale tabletopgame van ontwikkelaar One Man Left Studios en uitgever Blowfish Studios, is vijanden te slim af in een nieuwe gameplaytrailer in aanloop naar de lancering op Nintendo Switch, PlayStation 4|5, Xbox Series X|S en Xbox One, en Windows PC en Mac via Steam op woensdag 6 maart 2024.

Herover het slagveld door de uitdagingen van het beruchte, ongeslagen Mastermind te overwinnen in de singleplayer-modus of ga de strijd aan met rivalen uit de echte wereld in competitieve 1v1-wedstrijden.

Ga samen met maximaal drie andere tactici de strijd aan in eenvoudig te leren, maar moeilijk te leren spellen. Gebruik volledig bewapende pionnen met unieke vaardigheden om zelfs de meest perfect uitgestippelde plannen te dwarsbomen of te veroveren.

Ga aan de slag met een robuuste selectie speler- en spelinstellingen om uitdagingen op maat te maken voor zowel beginners als veteranen. Ga voor groots en gedurfd of juist traditioneel met een overvloed aan aanpasbare huisregels.

Zowel de single- als multiplayerspeltypen bieden een scala aan mogelijkheden om tactische dominantie te ontketenen, met 10 kapiteins, 7 kaartthema’s en 21 verschillende lay-outs. Vecht zonder barrières dankzij cross-platform play!
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password