Het wordt griezelen op de wegen van Alaska! Doe nu mee met het Alaskan Road Truckers ‘Truck or Treat’ evenement op Steam

Er is iets griezeligs gebeurd in de transportsector in Alaska, waar de dingen een macaber tintje hebben gekregen, waardoor Alaskan Road Truckers een angstaanjagende draai krijgt! Green Man Gaming Publishing, Movie Games S.A en Road Studio nodigen je uit om je gordel om te doen en de gratis Halloween Truck or Treat update te bekijken voor het onlangs verschenen Alaskan Road Truckers voor PC via Steam.

Hier is wat er in petto is voor de truckers die dapper genoeg zijn om de Truck or Treat-update te downloaden:

  • Nieuwe angstaanjagende Halloween-skin voor elke truck
  • 20 angstaanjagende Halloween stickers
  • Spooktakulaire aanpassingsonderdelen zoals vleugels van vampiervleermuizen
  • Speciale nieuwe lading: De grootste pompoenen van de wereld
  • En misschien schuilt er wel iets diep in je hoofdkwartier. Misschien moet je erheen gaan… of niet…

Dit angstaanjagende evenement is nu live en duurt twee weken – dus download de gratis update via Steam en ga de weg op en beleef het engste seizoen van allemaal vanuit je eigen truck!

Alaskan Road Truckers is meer dan een simulator. Je bent niet alleen een vrachtwagen, je speelt als een vrachtwagenchauffeur met een focus op het leven zowel binnen als buiten je voertuig. Lever vracht af, bouw een succesvol bedrijf op en stap uit je truck om Alaska te verkennen terwijl je je voertuig onderhoudt en voor je eigen gezondheid en behoeften zorgt. Vergeet niet dat het welzijn van je personage net zo belangrijk is als de vracht die je vervoert terwijl je door verraderlijke omstandigheden op de weg navigeert.
 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password