Het weekend van Gamebrain [#158]

De zomer is alweer voorbij maar niet getreurd want er staan ons de komende maanden enkele nieuwe top games te wachten. Dit betekend uiteraard niet dat onze redactie ondertussen geen games speelt, integendeel. We moeten tenslotte toch nog even onze backlog wegwerken. Welke games onze redactie deze keer weer speelden kan je hieronder ontdekken.

Nolan

Nieuw weekend, nieuwe trophies te hunten. Dit weekend lag de focus namelijk op spiderman, aangezien mijn vriendin deze eindelijk platinum heeft. Slingerend van gebouw naar gebouw, sidequest naar sidequest baan ik mij een weg naar de 100%. Al moet ik toegeven dat zonder de verhaal missies deze sidequests redelijk repetitief lijken. Nu alles verzameld en verslagen is kan ik mij terug richten op het belangrijkste, namelijk het verhaal.

Jimmy

Ik heb mij tijdens het weekend voornamelijk beziggehouden met de review copy van Forza Horizon 4. Veel kan en mag ik voorlopig dus nog niet vertellen. Maar binnenkort kunnen jullie natuurlijk alles lezen in onze review. Verder heb ik ook samen met vrienden enkele matches PUBG gespeeld, maar helaas met weinig succes deze keer.

Kevin

Het is weeral enkele weken geleden dat ik  een toevoeging heb gedaan aan het weekend van Gamebrain. Soms zijn je weekends (jammer genoeg) gevuld met hele andere prioriteiten. Nu had ik mijn handen terug vrij dus nam ik snel links en rechts een controller vast.

De eerste game die ik installeerde, van een update voorzag en dan pas kon spelen is Dragon Quest XI. Na de lovende review van onze bekende Jimmy hield ik het haast niet meer en ben ik volle pot gaan betalen voor die game vol sfeer en spelplezier. Ik heb op dat moment nog tegen Jimmy gezegd dat ik zelden een game nieuw aankoop en meestal geduldig wacht op een pricedrop. Dus ik zou hem persoonlijk verantwoordelijk stellen als ik teleurgesteld uitkwam. En werden de beloftes uit de review realiteit? Kwam sfeer samen met spelplezier hand in hand op mijn scherm naar voren? Had deze game alles wat een ‘oudere’ gamer zoals ik doet terugdenken aan de gloriejaren van de jrpg? Goh… Volmondig jawel hoor. Tot nu toe zeker wel. Buiten dat ik de game wat te gemakkelijk vind kan ik niks negatief verzinnen.

Daarna schipperde ik tussen 2 games die deze week als nieuwe reviewartikelen op de site zullen komen. Welke dit zijn? Surprise surprise. Een tipje van de sluier: 1 is een ps4-game gebaseerd op een relatief nieuwe anime-reeks die best in de smaak valt en de tweede een switch-game die me doet spinnen van plezier. Iemand die iets of wat opzoekwerk doet weet nu al heel zeker welke 2 dit zijn. Kijk er zeker naar uit!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password