Het verhaal van Warhammer 40.000: Rogue Trader is aan jou om te smeden

Een Rogue Trader zijn is een vrijheid die geen enkele andere burger van het Imperium kan bevatten. Owlcat Games heeft een nieuwe trailer voor Warhammer 40,000: Rogue Trader om te laten zien hoe deze vrijheid de gevolgen kan beïnvloeden.
Als traditionele cRPG is Warhammer 40,000: Rogue Trader een ervaring die bijna volledig wordt bepaald door de beslissingen van de speler. Afhankelijk van het pad dat de Rogue Trader kiest, veranderen de Koronus Expanse en zijn machtige entiteiten, waardoor nieuwe gameplaymogelijkheden ontstaan. Eén zo’n entiteit die in de trailer wordt getoond, is Inquisitor Xavier Calcazar; de macht en autoriteit die hij bezit, zijn genoeg om een Rogue Trader groen van jaloezie te laten worden. Eén gesprek met Lord Calcazar kan je op het pad van plichtsgetrouwe dienst aan de keizer zetten of je nalatenschap bezoedelen met het zwarte teken van ketterij.

De spelers kruipen in de huid van een Rogue Trader, een telg uit een oude dynastie van gewaagde kapers die hun eigen handelsprotectoraat regeren en met de zegen van de keizer zelf de uithoeken van de keizerlijke ruimte verkennen. De gebeurtenissen spelen zich af in het Koronus Expanse, een gevaarlijk en onontdekt gebied aan de verste grenzen van het Imperium. Veel ontdekkingsreizigers zijn het slachtoffer geworden van deze plek en keerden nooit meer terug, terwijl anderen genoten van de uitdaging en sterker werden. Een machtige Space Marine, een kwieke Aeldari Ranger of zelfs een moedige Zuster van de Strijd gewapend met een bolter en vurige gebeden zijn slechts enkele van de vele opmerkelijke en verfijnde metgezellen die de Rogue Trader tijdens zijn avonturen vergezellen.

Warhammer 40.000: Rogue Trader lanceert op Windows PC via Steam, GOG en de Epic Games Store, samen met PlayStation 5 en Xbox Series S/X op 7 december 2023.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password