Het spookachtige Fight or Fright Collection event is nu live in Apex Legends

Duisternis is neergestreken in Apex Legends! Het tijdelijke Halloween Collection event ‘Fight or Fright’ is nu namelijk live en loopt door tot en met 5 november. Een mysterieus figuur schuilt in de schaduwen en spelers kunnen zich opmaken voor een serieuze bedreiging als de nacht is gevallen in Kings Canyon.

Werp alvast een blik op het Fight or Fright Collection event: Ontdek de nieuwe cosmetics die geheel in stijl zijn vormgegeven van het event en bekijk de actie die spelers kunnen verwachten in de Shadowfall-modus in de nieuwe trailer.

Hieronder vind je een bondige samenvatting van de inhoud van het event en de dodelijke activiteiten die spelers te wachten staan:

  • Tijdelijke Solo Mode: Shadowfall
    Ervaar een angstaanjagende, duistere versie van de Apex games, die ditmaal worden gehost door een nysterieus figuur. Als spelers sterven, keren ze terug als een ondode versie van zichzelf en maken ze onderdeel uit van de krachtige “Shadow Squad” zonder wapens en zonder de vaardigheden van de Legend. Wél krijgen ze extra bewegingssnelheid en sprongsnelheid.
  • Content in bijpassend thema
    Voltooi verschillende uitdagingen om exclusieves skins, badges en een music pack vrij te spelen.
  • Tijdelijk beschikbare, premium cosmetics – Ontgrendel een set van 24 thema’s en tijdelijk beschikbare, enge cosmetics; direct beschikbaar voor aankoop met Apex Coins, direct vrij te spelen met Crafting Metals of met Event Apex Packs.
  • Dubbel XP weekend
    Verdien dubbele XP door in de top 5 te eindigen en te winnen. Deze bonus heeft betrekking op zowel Account-niveau als Battle Pass-progressie.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password