Het Snow Brawl event keert terug naar Tom Clancy’s Rainbow Six Siege

Snow Brawl, een tijdelijk in-game event in Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, keert dit jaar terug en is speelbaar vanaf vandaag tot 6 januari. Snow Brawl introduceert een gamemodus waarin spelers de vlag van het andere team veroveren en deze terug moeten brengen naar hun eigen basis om punten te scoren.

Uitgerust met oneindig veel sneeuwballen als primaire wapen en een secundaire gadget in feestthema, ervaren spelers een ijskoud duel in een vernieuwde versie van de map Chalet. Vlaggen vallen op de grond als de drager uitgeschakeld wordt of als de drager de vlag zelf plaatst. Het is mogelijk om gevallen vlaggen op te pakken en zo terug te keren naar de eigen basis. Na drie keer geraakt te zijn is een speler af en respawnt deze weer in de game. Er zijn een aantal boosts beschikbaar zoals, loopsnelheid, fire rate en health packs. Het team dat na 5 minuten over de meeste punten beschikt wint.

In Snow Brawl kunnen spelers vechten als The Blue Blades met Operators Dokkaebi, Grim, Sens, Rook, Vigil, Frost, Castle, Thorn of The Orange Blizzard met Operators Ash, Blackbeard, Montagne en Osa.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password