Het schattige avontuur A Tiny Sticker Tale versiert de wereld vandaag op Switch, PC, Mac

A Tiny Sticker Tale, het gezellige miniatuuravontuur waarin stickers puzzels oplossen dat is ontwikkeld door Ogre Pixel en te zien was in showcases zoals Wholesome Direct, klampt zich vandaag vast aan Nintendo Switch en Steam (pc, Mac en geverifieerd op Steam Deck).

Ontwikkelaar Ogre Pixel nodigt iedereen uit om naar Figori Island te varen in dit grillige avontuur met Flynn in de hoofdrol, een schattige ezel met een hart van goud. Flynn begint aan een reis om de waarheid te achterhalen over de verblijfplaats van hun vader. Ontdek onderweg verborgen magie en charme, terwijl Flynn zich realiseert dat het stickeralbum dat hij heeft gekregen de kracht heeft om de wereld te veranderen!

Flynn verkent locaties zoals stranden, bossen, grotten en moerassen om omgevingspuzzels op te lossen en de wereld op zijn kop te zetten. Sleep Flynn’s omgeving naar het album om er stickers van te maken en plaats ze strategisch om paden te smeden, obstakels uit de weg te ruimen en de bewoners van Figori Island te helpen.

Niet alles is echter even vriendelijk op Figori, want een ondeugende wasbeer genaamd Rocky hanteert zijn eigen magische stickerboek en creëert obstakels die Flynn’s pad blokkeren. Blijf één stap voor en verwijder de hindernissen tussen Flynn en hun vader terwijl ze de kracht van dierbare herinneringen leren begrijpen en een groter doel ontdekken vol levenslessen en leerzame momenten.

A Tiny Sticker Tale roept gezellige gevoelens op terwijl het een emotioneel verhaal vertelt met levenslessen over vreugde, liefde, veiligheid, zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen in een heilzaam avontuur van twee tot vier uur.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password