Het nieuwe hoofdstuk van Bungie en Destiny 2 begint vandaag

Onafhankelijke studio Bungie neemt vandaag de eerste stap naar het volgende tijdperk van Destiny 2. Met een duidelijke visie evolueren ze de veelgeprezen sci-fi-actie-MMO tot een wereld waar vrienden samen op elk moment overal kunnen spelen.

Vandaag geldt als een grote fundamentele verschuiving voor Destiny

“In 2019 hebben we een duidelijke visie ontwikkeld en gepresenteerd die we nog niet eerder hadden in Destiny. We gaan eindelijk de Destiny 2 maken die we altijd al hadden willen ontwikkelen: een wereld die jij en jouw vrienden betekenisvol gaan veranderen en waarin nieuwe herinnering ontstaan,” schreef Luke Smith, Game Director van Destiny, naar de spelerscommunity van Bungie. “1 oktober is de eerste stap naar de Destiny 2 die wij voor ogen hadden. Dit is niet allen de volgende stap voor Destiny 2, maar ook de volgende stap voor ons. We zijn pas net begonnen.”  

Het volgende is vanaf nu wereldwijd beschikbaar voor alle Guardians:

Destiny 2: New Light (Gratis speelbaar)
Destiny 2 is nu voor iedereen gratis en biedt een gloednieuw startpunt voor nieuwkomers. Het geeft iedere speler de mogelijkheid om de wereld van Destiny 2, met alle fundamentele modi, activiteiten en beloningen, te ontdekken zonder enige belemmering. Bovendien kunnen spelers alle locaties vrij ontdekken, inclusief de Maan, en kunnen ze deelnemen aan de eerste campagnemissie van de Shadowkeep-uitbreiding. Vanaf nu kan iedereen Destiny 2 spelen op alle grote platformen!

Destiny 2: Shadowkeep
Shadowkeep is het volgende hoofdstuk in de Destiny 2-franchise, waarin je met een oude bondgenoot van de originele Destiny (Eris Morn), wordt herenigd om de strijd aan te gaan met nieuwe Nightmares. Guardians keren terug naar de getwiste, hervormde en door de gebeurtenissen uit het verleden gekwelde Maan, om de confrontatie aan te gaan met nieuwe bedreigingen en om nieuwe toevoegingen te ontdekken voor hun arsenaal. Dit is niet dezelfde Maan die Guardians zich herinneren; nieuwe gebieden zullen worden ontdekt en de ooit vertrouwde plaatsen zijn onherroepelijk veranderd. Destiny 2: Shadowkeep is de eerste stand-alone contentuitbreiding die Bungie levert voor Destiny 2 à la carte en er is geen bezit van voorgaande content nodig.

Season of the Undying (inbegrepen bij Shadowkeep)
Season of the Undying, het volgende contentseizoen dat voor iedereen beschikbaar is, onthult een profetische ontwaking van de Vex: tijdreizende oorlogsmachines die hun eigen mysterieuze oorlog starten met de Guardians op de Maan, terwijl de Guardians zich haasten om de Nightmares te vinden en te elimineren. Als onderdeel van een evoluerende wereld, zal de content seizoen tot seizoen een diepgaandere samenhang vertonen naarmate de wereld van Destiny samen met de spelers betekenisvoller verandert.

Destiny 2 op Steam
Het nieuwe thuis voor de Destiny PC-community is Steam. Spelers krijgen de mogelijkheid om kosteloos al hun progressie en aankopen over te zetten naar Steam. Dit is inclusief hun Guardians en vaults. Kijk voor meer informatie om deze migratie te starten op bungie.net.

Destiny 2 Cross Save
In het volgende tijdperk van Destiny 2 is het belangrijk om de wereldwijde Destiny 2-community te verenigen. Cross Save is beschikbaar voor alle grote platformen: PC, PlayStation 4, Xbox One en later dit jaar ook Stadia. Met Cross Save krijg je toegang tot dezelfde karakters die zijn verbonden aan een hoofdaccount, waardoor je hetzelfde kan ervaren met dezelfde Guardians op verschillende platformen.

Google Stadia
Destiny 2 maakt later deze herfst zijn debuut op Google Stadia, waardoor nieuwe Guardians worden uitgenodigd om deel te nemen aan Destiny. Stadia is een nieuw gameplatform van Google waar gamers AAA-videogames kunnen spelen op verschillende soorten schermen. Kijk voor meer informatie over Destiny 2 op Google Stadia op de officiële webpagina van Stadia.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password