Het mysterie gaat verder met de Maw and Disorder Mini-Set van Heartstone

Orde in de rechtbank! Na de gebeurtenissen in Murder at Castle Nathria wordt Sylvanas beschuldigd van het plegen van de misdaden en ze wordt verhoord in de gevangenis van Torghast. In de nieuwe Maw and Disorder Mini-Set met 35 kaarten is niemand schuldig of onschuldig tot het tegendeel is bewezen en het is aan de spelers om de getuigenissen te ontleden. Daarnaast doorkruis je een nieuwe Mercenaries-zone en kun je je ogen de kost geven met een verrukkelijk nieuw Cookin’ and Bakin’ cosmetisch thema.

NIEUWE MINI-SET: MAW AND DISORDER

  • Maw and Disorder Mini-Set, bestaande uit 35 nieuwe verzamelkaarten, verschijnt op 27 september.
  • Vier nieuwe Legendarische kaarten, waaronder The Jailer en Sylvanas the Accused, elk een krachtige minion om te koppelen met andere thematische kaarten, zoals verschillende beschuldigingen, en Dew Process (Druid).
  • Maw en Disorder kaarten zullen beschikbaar zijn in Murder at Castle Nathria-packs, of krijg de hele normale Mini-Set voor 2000 gold of 1500 Runestones. De volledig gouden set kan worden gekocht voor 69,99 euro of 7000 Runestones.

NIEUWE MERCENARIES, ZONES EN BOUNTIES 

  • 14 nieuwe Mercenaries om te bekijken en in level te stijgen, verkrijgbaar in Mercenaries-pakketten.
  • Nieuwe sfeervolle, mysterieuze zones om te verkennen.
  • Voltooi 19 nieuwe Bounties in de drie zones en verdien onderweg een schat aan beloningen.

NIEUWE COSMETICS: COOKIN’ & BAKIN’ BUNDEL
Geef wat smaak en pronk met een nieuwe set cosmetica met foodie-thema! Kijk hoe Reno zich een weg baant bij het bereiden van een gerecht, eet snacks met Anduin en proef de maffe baksels van Brann, en nog veel meer! Deze verrukkelijke cosmetica zullen elk spel zeker op smaak brengen.

Kijk voor meer details op: https://hearthstone.blizzard.com/news/23852688

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password