Het kwaad slaapt nooit – Remnant: From the Ashes komt naar Nintendo Switch

Remnant: From the Ashes komt binnenkort naar Nintendo Switch. Koop de game digitaal of fysiek bij deelnemende retailers en confronteer het gevaar nu de wereld in chaos is gestort door een oud kwaad uit een andere dimensie.

De mensheid worstelt om te overleven, maar ze bezitten de technologie om portalen te openen naar andere rijken en alternatieve realiteiten. Ben jij dapper genoeg om door deze portalen te reizen om het mysterie te ontrafelen en terug te nemen wat van jou is?

Verken dynamisch gegenereerde werelden die elke keer dat je ze speelt veranderen. Elk van de vier unieke werelden van het spel is gevuld met monsterlijke bewoners en omgevingen die je bij elke speelbeurt voor nieuwe uitdagingen stellen. Pas je aan en verken – of sterf in je poging. De vijandige omgevingen begroeten je met keiharde vijanden en epische eindbazen. Versla de monsters, verdien ervaring, pak de buit en upgrade materialen om je voor te bereiden en benader elke ontmoeting op tientallen unieke manieren.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password