Het Jackbox Party Pack 9 is nu uit op Steam, PlayStation, Xbox, Nintendo Switch en meer!

Jackbox Games is verheugd om The Jackbox Party Pack 9 uit te brengen! Je kunt hun nieuwste collectie vol plezier in de populaire party game serie vandaag kopen voor 26,99€ op PlayStation, Xbox, Nintendo Switch, Steam (PC/Mac), Epic (PC/Mac), Mac App Store, Apple TV, iPad, Amazon Fire TV en Amazon Luna via een abonnement op het Jackbox Games kanaal.

 

  • Het Jackbox Party Pack 9 bevat vijf nieuwe uitbreidingen voor je party game bibliotheek:
  • Fibbage 4 (2-8 spelers) – Het hilarische bluf party spel keert terug met een geheel nieuwe Final Fibbage, video vragen, door fans ingezonden vragen en de Fibbage Enough About You mode! Een spel dat zo geliefd is dat we besloten hebben er een 4 op te plakken.
  • Quixort (1-10 spelers) – In deze trivia sorteerfabriek werk je samen met je team om vallende antwoorden in de juiste volgorde te sorteren voordat ze op de grond belanden! Of kijk hoeveel blokken je kunt sorteren voordat je uitgeteld bent in de Quixort Forever-modus. Het is zo makkelijk als A, C, B!
  • Junktopia (3-8 spelers) – Een vreemde tovenaar heeft je in een kikker veranderd! Verzin hilarische achtergrondverhalen voor vreemde voorwerpen en laat ze vervolgens taxeren. De speler met de meest waardevolle voorwerpen wordt weer mens!
  • Nonsensory (3-8 spelers) – Professor Nanners is hier om je NSP (Nonsensory Perception) te testen in dit teken-, schrijf- en raadspel! Hoe dicht kom je bij het raden van de prompt van een andere speler op de gekste schaal?
  • Roomerang (4-9 spelers) – Kanaliseer je innerlijke reality-tv-ster in een poging om als beste uit de bus te komen! Reageer op aanwijzingen, breng de concurrentie en speel een rollenspel om te voorkomen dat je wordt weggestemd. Maar wees niet bang, zelfs als je eruit ligt, vind je jezelf terug in het drama!

Games in The Jackbox Party Pack franchise ondersteunen telefoons, tablets en computers als controllers. Ga gewoon naar Jackbox.tv op je apparaat en voer de kamercode in om te spelen. Tot 10.000 extra publieksleden kunnen meedoen aan specifieke spellen om de uiteindelijke uitkomst te beïnvloeden.

Het Jackbox Party Pack 9 is door de ESRB geclassificeerd als T (Teen). The Jackbox Party Pack 9 ondersteunt functies en instellingen uit het verleden, waaronder handmatige censuur, ondertiteling en gezinsvriendelijke modi om het voor gezinnen en streamers gemakkelijker te maken het perfecte feest te organiseren deze feestdagen. Nieuwe features in The Jackbox Party Pack 9 zijn onder andere een veelgevraagde feature van streamers, player kicking en QR-code login. Jackbox Games werkt ook aan een lokalisatiepatch voor The Jackbox Party Pack 9, die naar verwachting eind 2022 uitkomt. Met deze patch kunnen spelers van alle vijf de games genieten in het Engels, Frans, Italiaans, Duits en Spaans.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password