Het is weer tijd voor de kick-off: Seizoen 2 van Blood Bowl 3 is nu verkrijgbaar

Cyanide Studio en NACON maken met plezier bekend dat het tweede seizoen van Blood Bowl 3 vandaag begint. Nieuw in dit seizoen zijn: een nieuwe factie, de toeschouwerstand en een nieuwe Blood Pass! Blood Bowl 3 is verkrijgbaar op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S en Xbox One.

Het tweede seizoen van Blood Bowl 3 introduceert een nieuwe factie genaamd de Underworld Denizens, een team dat bestaat uit de slechtste wezens uit de onderwereld: Skaven, Goblins, Snotlings & Trolls. De spelers in deze factie worden door iedereen verafschuwd vanwege hun afstotelijke verschijningen – veroorzaakt door mutaties van met warpstone doordrenkte paddenstoelelixers – en vanwege hun bijzonder achterbakse tactieken. Hoewel ze niet de sterkste figuren zijn, uitgezonderd de Rat Ogres & Trolls, vormen de spelers van deze factie nog steeds formidabele tegenstanders vanwege hun wendbaarheid en gebruik van Snotlings die tegenstanders als kanonnenvoer overspoelen. De Underworld Denizens worden vergezeld door een nieuw veld in hun stijl, evenals hun eigen coach, cheerleaders en bal.

Geniet je liever vanaf de tribune van de zinderende sfeer van Blood Bowl 3-matches? Dat kan nu ook, dankzij de nieuwe spectator-mode! Daarnaast kun je je voordeel doen met nieuwe Blood Pass-beloningen die je in de loop van Season 2 kunt vrijspelen. Coaches die hun strategieën en analytische vermogens willen verbeteren kunnen belangrijke match-momenten opnieuw beleven via de replay-mode die later dit seizoen wordt toegevoegd.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password