Het is jouw beurt: Jagged Alliance 3 komt in juli naar de PC

Als mensen het hebben over turn-based tactics-spellen, wordt Jagged Alliance vaak genoemd als een van de legendarische voorvaders van het genre. Een nieuw deel in de serie maken, bijna 25 jaar nadat het eerste deel gamers over de hele wereld in vervoering bracht, is dus geen eenvoudige opgave: De herinneringen aan die iconische games blijven gekoesterd, maar de tijden zijn veranderd, en spelers hebben nu andere verwachtingen. Toch voegen ontwikkelaar Haemimont Games en uitgever THQ Nordic met trots de langverwachte “3” toe aan de iconische titel, wat niets minder dan aangeeft: Jagged Alliance 3 wordt een waardige opvolger en een uitstekend strategiespel wanneer het op 14 juli 2023 uitkomt voor PC!

In de nieuwste trailer onthullen we wat Jagged Alliance 3 te bieden heeft – en wat niet. Doorgewinterde huurlingen die de vorige delen hebben veroverd, zeggen misschien spottend: “Dat heb ik al eens gedaan.” Maar voor jullie onfortuinlijke zielen die nog nooit van de sensatie van een Jagged Alliance-spel hebben geproefd (schaam jullie!), zal deze radicale nieuwe trailer de brandende vraag beantwoorden die jullie graag wilden stellen: hoe ziet de gameplay eruit? Is het gericht op tactiek of strategie? Is er een ambachtelijk systeem? En nog veel meer… Vind alle antwoorden die je zoekt in de spannende nieuwe trailer!
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com