Het is een nieuwe wereld, het is een nieuw begin – Outcast onthult vandaag nieuwe gevechtstrailer!

Vandaag onthult Outcast – A New Beginning een spannende nieuwe gevechtstrailer, waarin de dynamische en strategische elementen worden getoond die op je wachten in deze meeslepende spelervaring. Pas je wapens vliegensvlug aan, gebruik krachtige gadgets en oude vaardigheden en tem de plaatselijke wilde dieren om de indringers terug te drijven!

 • Modulair wapen
  In het spel vind je meer dan 30 verschillende wapenmodules die het gedrag van je wapen veranderen. Combineer modules om verschillende gevechtsstijlen uit te proberen! Met 24 verschillende modules (8 zijn verdubbeld) en maximaal 6 wapenslots is het aantal combinaties enorm. Spoiler: het zijn er meer dan 9000! Als we alle mogelijke opties bekijken, hebben we het over 906.192 combinaties – reken maar uit.
 • Schild
  Gebruik je schild om jezelf te verdedigen – of om aan te vallen! Het werkt zowel als aanvals- als verdedigingswapen.
 • Jetpack
  Met je jetpack kun je snel reizen, maar je kunt er ook mee vechten. Upgrade hem naarmate je vordert in het spel!
 • Talan-krachten
  Je krijgt handige vaardigheden als je een dorpsopdracht voltooit, zoals antizwaartekracht of vliegende wezens die bommen op vijanden gooien. Deze krachten maken deel uit van het natuurlijke ecosysteem van Adelpha. Maar denk eraan: Hoe beter je je best hebt gedaan om die dorpen te helpen, hoe sterker je krachten zullen zijn.De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password