Het Iron Crown Collection-evenement in Apex Legends is van start gegaan

Bereid je voor om te heersen over de arena: de veelgevraagde Solo-modus is nu tijdelijk beschikbaar als onderdeel van het Iron Crown Collection-evenement in Apex Legends. Sinds gisterenkunnen spelers zich in hun eentje in de arena storten en het opnemen tegen 59 vijandelijke eenlingen. Uiteindelijk wordt slechts één Legende tot winnaar gekroond! Het evenement bevat eveneens een door Octane zelf bedachte, intense overname van een stad. Bovendien bevat het Iron Crown Collection-evenement totaal nieuwe skins, gloednieuwe loot en nog veel meer om te vrij te spelen. Bekijk een deel van al die nieuwe content in deze splinternieuwe trailer.

Geen lef, geen roem. De Apex Legends Solo-modus is bedoeld voor spelers die het in zich hebben om in hun eentje een Apex Legends Champion te worden. Spelers die zich aan deze modus wagen, moeten hun strategie aanpassen als ze de enige Legende willen zijn die levend de Kings Canyon uit weet te komen. Er zijn geen teamgenoten die ze helpen, ze op loot wijzen of ze bij een respawn-baken afleveren.

De overname van de stad van Octane voegt een nieuwe zinderende spanning toe aan de actie in Kings Canyon. Het stadion, dat zich in een kustplaatsje ten westen van Skull Town bevindt, bevat iets nieuws voor de waaghals in alle Legends: een enorm jumppadparcours, stuntschansen en meer dan genoeg vuur. Het biedt Legends de gelegenheid zich volledig uit te sloven.

Van 16 t/m 18 augustus kunnen spelers ook dubbele XP scoren voor de beste 5 afmakers en gewonnen potjes. Dit geldt voor zowel Accountlevel als Battle Pass-voortgang.

Gedurende het Iron Crown Collection-evenement kunnen spelers het in stijl uitvechten wanneer nieuwe Legend-skins, wapenskins, vaandelframes en poses tijdelijk beschikbaar zullen zijn. Deze exclusieve Iron Crown-cosmetica kun je in Iron Crown Collection-pakketten vinden. Spelers kunnen tot twee gratis pakketten verdienen door speciale evenementuitdagingen uit te spelen en tevens zijn er pakketten te koop. Met Iron Crown Collection-pakketten heb je een 50/50 waarschijnlijkheid op alleen Epische of Legendarische voorwerpen. Geen duplicaten, geen gewone of zeldzame items… alleen maar voorwerpen van het allerhoogste niveau.

Spelers die alle 24 exclusieve Iron Crown-voorwerpen weten te bemachtigen krijgen de gelegenheid om het tweede erfstuk te kopen om de arena mee te betreden: Bloodhound’s Battle Axe. Daarna zal het opgenomen worden in de standaard Apex-pakket pool met loot. Het Iron Crown Collection-evenement duurt van dinsdag 13 augustus t/m dinsdag 27 augustus.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password