Het ijs van het EA SPORTS FC Team of the Year is gebroken: Erling Haaland “The Striking Viking” geteased in nieuwe video

Erling Haaland, ook wel bekend als “The Striking Viking”, maakt in een nieuw teaserfilmpje deel uit van EA SPORTS FC Team of The Year (TOY). In een zojuist uitgebracht filmpje lijken zowel Haaland als EA SPORTS FC 24 de Noor te onthullen als de centrale spits in het Team van het Jaar van dit jaar. De film laat zien hoe “The Striking Viking” op een echte Vikingmanier wordt gevierd – met runenstenen, besneeuwde bergen en koude bossen.

Deze eer zou betekenen dat de aanvaller van Manchester City voor de allereerste keer in het prestigieuze XI speelt, terwijl hij ook de allereerste mannelijke Noor in het Team van het Jaar is.

Achtergrond
Afgelopen zomer werd bekend dat Erling Haaland op de cover van de nieuwe EA SPORTS FC 24 zou staan.
nieuwe EA SPORTS FC 24 via een EA SPORTS hommagefilm genaamd “Welcome to Haa-land”. De film werd gelanceerd in samenwerking met Visit Norway en wordt gekenmerkt door schilderachtige Noorse landschappen die worden omgetoverd tot Haa-landschappen. De nieuwe teaser lijkt een vervolg te zijn op “Welcome to Haa-land, met verschillende verwijzingen naar de Noorse wereldster. De films tonen onder andere een steenhouwer die de TOTY-trofee uithakt, net als een runensteen.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password