Het hilarische parkouravontuur YOLKED kookt vandaag nieuwe content in 1.0 op Steam.

YOLKED – The Egg Game, het sadistische maar eierhilarische platformavontuur ontwikkeld door HardBoiled Studios en uitgegeven door Hitcents, komt vandaag uit zijn Steam Early Access schulp voor een 1.0 lancering op Steam voor Windows PC en macOS, en brengt een dozijn aan nieuwe content met zich mee.

Ontsnap uit het niet-alledaagse huis van een gekke wetenschapper die een leger van gemuteerde eieren probeert samen te stellen door middel van gruwelijke eieren-perimenten. Voorkom een voortijdig einde door zijn huis te verkennen, van de schijnbaar veilige keuken tot het beslist gevaarlijke lab. Na het bakken in Early Access sinds oktober 2021, is het tijd om je te verdiepen in een gloednieuw level, uitgebreid einde, en ontdek meer collectibles die allemaal zijn toegevoegd in 1.0.

Ontwaak als een tweearmig ei om te grijpen, zwaaien en klimmen door glibberige, op fysica gebaseerde levels. Alledaagse huishoudelijke voorwerpen worden gevaarlijke obstakels die om elke hoek op de loer liggen, met vallende spatels, versplinterende wijnglazen en spuitende flessen ketchup en mosterd die klaar staan om nietsvermoedende eieren te pocheren. Vermijd bijen, spinnen en piranha’s om te ontsnappen aan een krakend einde.

Word de ultieme speedrunning eieren-pert door de intuïtieve besturing onder de knie te krijgen en de wereldwijde klassementen te beklimmen. Ontsnap in stijl uit het huis van de gekke wetenschapper met meer dan 80 heerlijke kostuums om vrij te spelen, waaronder een ananas, voetbal, duivel, cactus en meer. Ontrafel de geheimen achter de plannen van de gekke wetenschapper en wat hem ertoe bracht om kwaadaardige cookouts te organiseren met de eiersoort.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password