Het bouwen kan beginnen met de gratis demo van Dragon Quest Builders 2

Square Enix maakt bekend dat een demo van het komende Dragon Quest Builders 2 nu verkrijgbaar is voor spelers die niet kunnen wachten om met bouwen te beginnen. De demo is gratis te downloaden in de PlayStation Store.

De demo laat spelers kiezen uit een mannelijke en vrouwelijke bouwer en bevat twee delen van de game, inclusief de Tutorial- en Isle of Awakening-gebieden. De demo biedt ook een voorproefje op de gameplay en laat spelers kennismaken met een gloednieuw verhaal en nieuwe personages. In dit verhaal moeten spelers het opnemen tegen de Children of Hargon om de kracht van creatie terug naar het land te brengen. Dragon Quest Builders 2 is verkrijgbaar vanaf 12 juli 2019.
Dragon Quest Builders 2 is een charmante mix van een role-playing game en een bouwspel.  De game biedt een volledig opzichzelfstaande ervaring met nieuwe personages, een uitgebreide wereld, eindeloze bouwcombinaties en een verhaal dat zowel fans als nieuwkomers zal vermaken.

Mensen die de game nog niet kennen, kunnen de onlangs uitgebrachte “World of Dragon Quest Builders 2”–trailer bekijken om te zien welke nieuwe bouwmechanieken en gereedschappen spelers kunnen gebruiken om te bouwen en oogsten. De trailer toont ook diverse locaties om zowel onder als boven water te verkennen, en krachtige aanvallen die bouwers op het slagveld kunnen gebruiken om monsterlijke beesten te verslaan.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password