Het Back to the Future Special Pack voor Powerwash Simulator is nu verkrijgbaar

FuturLab en Square Enix Collective, in samenwerking met Universal Games en Digital Platforms, hebben vandaag een gloednieuw Special Pack uitgebracht voor een ervaring die de wetten van tijd en ruimte overschrijdt: het Back to the Future Special Pack.

In het nieuwe Back to the Future Special Pack, kunnen spelers terug in de tijd reizen naar de iconische filmsets en voorwerpen uit de Back to the Future-franchise van Universal Pictures en Amblin Entertainment, inclusief het busje van Doc Brown, de Time Machine, Hill Valley Clocktower, het Holomax Theatre en Doc’s Time Train. Daarnaast zijn er tien nieuwe achievements om in de game te verzamelen.
Ontwikkelaar FuturLab en uitgever Square Enix Collective hebben nauw samengewerkt met Universal Games en Digital Platforms om ervoor te zorgen dat dit Special Pack trouw is aan wat de Back to the Future-trilogie zo tijdloos populair maakt! Elk level zit dan ook tjokvol easter eggs, referenties en verborgen details.

Het Back to the Future Special Pack is voor € 7,99 te koop op Steam, Windows, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password