Het avontuur van One Piece Odyssey gaat verder met de DLC Reunion of Memories

Bandai Namco Europe kondigt Reunion of Memories aan, een DLC die binnenkort verschijnt voor ONE PIECE ODYSSEY, de RPG gebaseerd op de iconische franchise die een draai geeft aan het originele verhaal.

De beroemde piraten rusten eindelijk uit na hun ongelooflijke avonturen op het eiland Waford en in Memoria, de wereld gemaakt van hun herinneringen. Maar als ze hun laatste nacht samen vieren voordat ze wegvaren, verschijnt er een meisje dat op Lim lijkt, gekleed in zwarte kleren met haar kap over haar gezicht getrokken, met een sinistere zwarte kubus in de hand… Maar wie is zij? De Straw Hat Crew wordt terug gedwongen in Memoria en opnieuw getransporteerd naar Alabasta, hoewel het er anders uitziet dan de vorige keer, en de kubus die nodig was om te ontsnappen is verdwenen!

De wereld van herinneringen is niet meer hetzelfde en Luffy en zijn vrienden zullen een weg terug moeten vinden, maar niet voordat ze een laatste verborgen mysterie ontrafelen. Ontdek wat de Straw Hat Crew te wachten staat in de aankondigingstrailer van ONE PIECE ODYSSEY: Reunion of Memories:
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password