Het anticiperende kwaad verzamelt zijn volgelingen, laadt zijn vallen en maakt zich klaar om de Overworld te domineren!

Uitgever Kalypso Media en ontwikkelaar Realmforge Studios hebben onthuld dat Dungeons 4, de langverwachte toevoeging aan de populaire dungeon builder-serie, op 9 november 2023 uitkomt. Dungeons 4 zal vanaf dag één beschikbaar zijn op Xbox Game Pass voor console en pc en op Xbox Series X|S, Windows PC en PlayStation 5.

Majestueuze eenhoorns, stoere dwergen en dappere helden – dit zijn slechts een paar van de walgelijke weldoeners die je moet verslaan! En wat een handjevol zijn het… Het Absolute Kwaad en zijn rechterhand elf Thalya zullen harder moeten werken en gemener zijn dan ooit tevoren als ze de krachten van gerechtigheid willen verslaan.

Dungeons 4 heeft je mogelijkheden om kerkers te bouwen verviervoudigd! Je kunt een ware horde volgelingen op de been brengen tegen de Overworld en een tijdperk van enorme legers en uitgestrekte onderwerelden inluiden. Ondertussen breidt de Overworld zich uit naar nog niet in kaart gebrachte gebieden. Leg een voorraad Evilness aan om dit weelderige land om te vormen tot je eigen duistere domein. Thalya, de sluwe vertrouwelinge van het Absolute Evil, kan in de loop van de game allerlei nieuwe vaardigheden gebruiken. Ze kan deze krachten eerder uitproberen dan verwacht, want dwergen zijn ondergronds gegaan met een temperament dat nog korter is dan hun piepkleine beentjes!

Dungeons 4 wordt op 9 november op de wereld losgelaten op PC, Xbox en PS5, en is vanaf de eerste dag verkrijgbaar met PC Game Pass en Xbox Game Pass.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password