Het Absolute Kwaad zoekt goddeloze rekruten voor Dungeons 4 Beta

Uitgever Kalypso Media en ontwikkelaar Realmforge Studios kondigen aan de officiële gesloten bèta aan voor Dungeons 4, het langverwachte volgende deel van de populaire dungeon builder serie.

De gesloten bèta loopt van 24 januari tot 7 februari via de Microsoft Store en Steam en de aanmeldingen voor wraakzuchtige schurken zijn nu live. Een select aantal gelukkige spelers zal toetreden tot het Absolute Evil, waar ze een exclusieve eerste blik krijgen op wat er nodig is om de overwereld te vernietigen en zich te ontdoen van die vervelende weldoeners. Inclusief een complete singleplayer-campagne kunnen fans van de franchise de nieuwste features van het spel in handen krijgen, waaronder grotere maps en nog meer corrupte wezens. Voel je je verachtelijk? Meld je dan hier aan. De gesloten Discord Community Hub zal worden ontgrendeld voor geselecteerde deelnemers om hun gedachten te delen. De aanmeldingen sluiten op 15 januari.

In Dungeons 4 is de zoektocht van het Absolute Evil nog niet voltooid en met Thalya de duistere elf tovenaar nog steeds aan zijn zijde, is het tijd om verder te gaan met het verspreiden van chaos en vernietiging – deze keer met Dwergen. In deze dreigende nieuwe toevoeging aan de populaire dungeon management-serie kunnen spelers nog meer verachtelijke wezens besturen in nog grotere kerkers. Breng een sluw leger van orcs, succubae, zombies en andere wrede wezens op de been, allemaal klaar om corruptie te zaaien over de hele wereld. Zet dan je Snots aan het werk om je eigen uitgestrekte ondergrondse kerker netwerk te creëren – wees alleen voorbereid om te concurreren met de binnenvallende Dwergen die zijn gearriveerd om hun deel van de ruimte en voorraden op te eisen. Ga de 20 missies tellende, volledig vertelde campagne aan, of gebruik de co-op multiplayer voor twee spelers om de vernietiging te verdubbelen en je kerker te beheren met een mede boosaardige vriend. Hebben we de Dwergen al genoemd?

Goeddoeners en goedwillende wezens opgelet, Dungeons 4 komt in 2023 uit de duisternis tevoorschijn. De krachten van het kwaad zullen niet worden gestopt en het is tijd om je duivelse zoektocht naar vernietiging voort te zetten.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password