Herstel de natuur waar je ook bent met Terra Nil op Nintendo Switch

De met een Game Award bekroonde milieustrategiegame Terra Nil is VANDAAG uit op Nintendo Switch!

Terra Nil, ontwikkeld door het Zuid-Afrikaanse Free Lives (Broforce, Gorn, Anger Foot), is een chille, meditatieve draai aan het citybuildinggenre. Met behulp van geavanceerde eco-technologie transformeer je verlaten, dorre woestenijen in bloeiende, levendige ecosystemen. De bodem wordt gezuiverd, de oceanen gereinigd, bomen geplant en wilde dieren opnieuw geïntroduceerd terwijl je een dode wereld in een levende wereld verandert, alles opruimt en vertrekt zonder enig spoor dat je er ooit bent geweest.

Er zijn vier zeer verschillende, herspeelbare, procedureel gegenereerde biomgevingen om aan te pakken in de game, waaronder vulkanische gletsjers, verwoeste steden en tropische eilanden. Elk gebied heeft zijn eigen uitdagende klimaat, geologie, flora en fauna. Creëer moerassen, regenwouden, rivieren en meer en zie hoe een droog, gebarsten landschap plotseling explodeert met leven en kleur.

Terra Nil was eerst alleen beschikbaar op de pc en mobiel via Netflix, maar is nu ook verkrijgbaar op de Nintendo Switch: het perfecte platform voor natuurherstel onderweg.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password