Herstel de natuur overal met Terra Nil op Nintendo Switch

Terra Nil, het ecologische strategiespel van Free Lives en Devolver Digital, dat met een dubbele Game Award is genomineerd, kreeg veel bijval toen het eerder dit jaar op mobiel via Netflix en pc werd gelanceerd – en nu komt het op 18 december naar Nintendo Switch!

Terra Nil is een chille, meditatieve draai aan het citybuildinggenre. In deze game gebruik je geavanceerde eco-technologie om een dorre, verlaten woestenij om te toveren in een bloeiend, levendig ecosysteem. Zuiver de bodem, maak de oceanen schoon, plant bomen, laat wilde dieren weer leven – recycle vervolgens alles en ga weer verder, zonder een spoor achter te laten.

Je kunt verschillende, opnieuw te spelen, procedureel gegenereerde biomgevingen aanpakken, waaronder vulkanische gletsjers, verwoeste steden en tropische eilanden, elk met hun eigen unieke uitdagingen op het gebied van klimaat, geologie, flora en fauna. Als je alle 4 de regio’s hebt voltooid, kun je jezelf verder uitdagen met vrij te spelen alternatieve levels. Creëer regenwouden, moerassen, rivieren en nog veel meer en kijk hoe het droge, gebarsten oppervlak van een dode wereld plotseling explodeert met leven en kleur.

Terra Nil is een vredige, prachtige en zeer bevredigende ervaring en je kunt thuis of onderweg beginnen aan je reis om de woestenij te herstellen wanneer de game op 18 december uitkomt op Nintendo Switch.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password