Herontdek speelplezier met Redboy and the Adventure Crew – Nu live op Kickstarter

Redboy and the Adventure Crew, een aankomend interactief bordspel van Playmix Interactive revolutioneert binnenkort speelplezier voor kinderen wereldwijd. Dit innovatieve Kickstarter project wakkert creativiteit en verbeelding aan. Figurines van de game en eigen speelgoed smelten samen tijdens oneindig veel avonturen.

Redboy and the Adventure Crew herdefinieert speelplezier door kinderen te voorzien van een interactieve wereld waar hun verbeelding geen grenzen kent. De game bevat een veelzijdige mat met actietegels die de weg effenen voor spannende avonturen die enkel beperkt worden door de creativiteit van het kind.

Ontdek hier de Kickstarter: kickstarter.com/projects/playmix/redboy-and-the-adventure-crew
Redboy and the Adventure Crew uitgelegd: 

  • RPG in speelgoedvorm – Geen smartphone of app vereist. Kies een personage, connecteer het personage met de Smart Base en begin met spelen op de inbegrepen Battlerealm speelmat.
  • Maak kennis met de crew – Er zijn vier verschillende personages, elk met hun eigen interessante krachten, missies en ingesproken interacties. Ga op wilde avonturen met Redboy, Silver Star, Big Iron en Gear Grinder.
  • Start de actie – De Smart Base (inbegrepen) bevat bumpers waarmee kinderen hun speelgoed kunnen laten vechten in spectaculaire gevechten, compleet met licht- en geluidseffecten.

Hoe speel je Redboy and the Adventure Crew? Het is kinderspel!

  1. Rol je Battlerealm speelmat uit en kies een personage.
Speel altijd en overal met de Battlerealm Play Mat

2. Tik met je personage op de verschillende zones om zo een evenement te activeren. Dit kan bijvoorbeeld een interactie zijn met andere personages of een verhaal uit het Redboy universum. Je personage is in staat om verschillende magische krachten te verzamelen om zo de geluidseffecten volledig te veranderen.

Land op een zone om zo een evenement te activeren.

3. Land je personage op een Monster Zone, dan start je een gevecht. Gebaseerd op het eeuwenoude spel waarbij kinderen hun speelgoed tegen elkaar slaan, bevat de Smart Base bumpers om aan te vallen en te verdedigen.

Gebruik je eigen speelgoed als tegenstanders!

Kies uit vier verschillende personages! De Starter Kit bevat zowel Redboy als Silver Star, maar je kan ook kiezen voor de Collector’s Edition om Gear Grinder en Big Iron te ontvangen. Deze editie bevat eveneens een speciale versie van Silver Star.

Maak kennis met de crew: Gear Grinder, Big Iron, Silver Star en uiteraard Redboy zelf
Maak kennis met de crew: Gear Grinder, Big Iron, Silver Star en uiteraard Redboy zelf

Maak kennis met de crew! (en hun stemmen!)

Jared Raman, bekend uit de wereld van videogames en anime, is Redboy.

Tom Schulk is Big Iron. Tom verschijnt in Marvel MOVE, Lethal League Blaze, Wasteland 3 en veel meer!

Maganda Marie is Silver Star. Bekende rollen van haar zijn onder andere Radio Lucy in Jawbreaker, Mackenzie in Lucidus Somnia en de Inquisitor in de Engelstalige mod van DNF Duel.

Kamran Nikhad is Gear Grinder. Je kan hem vinden in Cookie Run Kingdom, Ultraman en Tribe Nine!

Kickstarter biedt een unieke opportuniteit om rechtstreeks in gesprek te gaan met fans en zo een spel te maken waar fun en kwaliteit steeds prioriteit zijn.

“Ik geloof in Redboy and the Adventure Crew en ben klaar om deze baby op de wereld te zetten. Ik heb enorm veel tijd, geld en moeite gestoken in dit passieproject, maar het is niet genoeg om het spel af te maken. Backer rewards helpen ons om essentiële zaken te bekostigen zoals tooling, marketing en inventaris.” ​
​- Dawson Wood (maker)

Na het uploaden van het concept naar Kickstarter, kozen de bordspel-curators bij Kickstarter Redboy and the Adventure Crew uit als een “Project We Love”. Op die manier kreeg Redboy ook de zegen van Kickstarter.

Win een custom Nintendo Switch!

Playmix Interactive kondigt met trots een unieke Redboy and the Adventure Crew Nintendo Switch OLED aan. De gelukkige winnaar wordt via email op de hoogte gebracht.

Neem hier deel aan de wedstrijd.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password