Heroes Comic Con verwelkomt de hoofdredacteurs van Marvel Comics en DC Comics

Heroes Comic Con is verheugd om voor de eerste keer in Europa de hoofdredacteurs van Marvel Comics en DC Comics samen te brengen op 24 en 25 september in Brussels Expo.
Met C.B. Cebulski (hoofdredacteur van Marvel Comics) en Marie Javins (hoofdredactrice van DC Comics), verwelkomt Heroes Comic Con de twee belangrijkste mensen in de wereld van comics.

Cebulski en Javins zijn verantwoordelijk voor de redactionele lijn van de twee grootste Amerikaanse uitgevers van stripboeken. Samen bepalen zij mee de toekomst van onder meer Spider-Man, Batman, Thor, Superman, The Avengers en The Justice League, die miljoenen lezers hebben en de bron zijn geweest van enkele van de grootste filmhits van de afgelopen jaren.

Tijdens Heroes Comic Con, het nieuwe popcultuurevenement van Heroes Belgium (waartoe ook FACTS en Made in Asia behoren), zal het duo voor het eerst in België de tijd nemen voor een portfolio-review. Jonge Belgische kunstenaars worden aangemoedigd hun werk voor te leggen aan deze levende legendes. En als Cebulski of Javins hun portfolio selecteren, worden de kunstenaars uitgenodigd voor een één-op-één gesprek en krijgen zij persoonlijk advies. Met een beetje geluk kunnen ze zelfs een baan krijgen bij Marvel Comics of DC Comics! Meer informatie over deze portfolio-reviews is te vinden op de Heroes Comic Con-website.

Naast de bespreking van de portfolio’s zullen Cebulski en Javins ook deelnemen aan een paneldiscussie waarin ze tips en advies zullen geven over hoe te werken voor Marvel en DC en vragen van het publiek zullen beantwoorden. Dit is dus een must-evenement voor lokale artiesten en voor alle stripfans!

Heroes Comic Con vindt plaats op 24 en 25 september in Brussels Expo.

Bezoekers hebben op vertoon van hun ticket gratis toegang tot Made in Asia, dat op dezelfde tijd en locatie plaatsvindt.

Er is al aangekondigd dat onder andere Caleb McLaughlin (Stranger Things), Matt Smith (Doctor Who) en Alyssa Milano (Charmed) zullen deelnemen aan deze popcultuur extravaganza. Tickets & info: www.heroescomiccon.be/nl.

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password