Heroes Comic Con pakt uit met sterke line-up en content op eerste editie

Het Europese comic con-merk Heroes zet na FACTS en Made in Asia nu een nieuw Belgisch popcultuurevenement op poten: Heroes Comic Con. Dit festival brengt alle geweldige aspecten van westerse popcultuur samen en hecht zich aan het Aziatische popcultuur-festival Made in Asia, een gevestigde waarde die op dezelfde locatie en tegelijkertijd plaatsvindt in Brussels Expo. Een ticket voor het ene geeft toegang tot het andere. Een wereldreis door fictie en fantasierijke fenomenen.

Wereldsterren
De line-up van de eerste editie van Heroes Comic Con zal de geschiedenis ingaan als een ongelooflijk sterke start. Je kunt de volgende acteurs ontmoeten in fotoshoots, signeersessies en grote Q&A-shows:

  • Matt Smith (alleen zaterdag, Doctor Who, House of the Dragon, The Crown, …)
  • Andy Serkis (alleen zondag, The Lord of the Rings (Gollum!), The Avengers, Star Wars, …)
  • Alyssa Milano (Charmed, Who’s the Boss, Melrose Place, …)
  • Emily Swallow (The Mandalorian, Supernatural, …)
  • Dan Fogler (Fantastic Beasts, The Walking Dead, …)
  • Sarah Rafferty (Donna in Suits)
  • Caleb McLaughlin (Lucas in Stranger Things)

90.000m² activiteiten
Van een van de grootste springkastelen ter wereld, opwindende laser tag-gevechten, lightsaber-lessen en retrogames, tot escape rooms, muziekconcerten, grote LEGO-bouwwerken en een levensecht Millennium Falcon-decor, Heroes Comic Con brengt popcultuur tot leven. Wandel door bordspelzones, Star Wars-zones en speelhallen, ga op de foto met helden, schurken en nostalgische decoraties, en nog veel meer. Je hebt meer dan één dag nodig om alles te zien wat deze comic con te bieden heeft.

Comics & geeky design
Een comic con is die naam pas waardig als er opmerkelijke comic-artiesten aanwezig zijn, en Heroes Comic Con pakt ook op dat vlak uit!

  • Presenteer je eigen kunst-portfolio live aan de hoofdredacteuren van Marvel Comics en DC Comics; een unieke kans in Europa!
  • Scoor schetsen en opdrachten van wereldberoemde Marvel- & DC-namen en andere opmerkelijke comic-makers.
  • Wandel langs tientallen lokale artiesten & ontwerpers, om dat unieke popcultuuritem te vinden waarvan je niet wist dat je het nodig had.

250+ gespecialiseerde verkopers
Elke goede herinnering heeft een souvenir nodig, dus neem voor dit evenement zeker je grootste rugzak mee. Meer dan 250 exposanten zullen hun waren aan je aanbieden in enorme Geek Market-hallen. Harry Potter-toverstokken, Star Wars-memorabilia, Stranger Things-goodies, anime-beeldjes en nog veel meer coole spullen wachten op je in de hallen van Brussels Expo.

Bezoek ook het Oosten
Maar wacht, het wordt nog beter! Je Heroes Comic Con-ticket geeft je ook toegang tot Made in Asia, de Aziatische tegenhanger van dit popcultuur-gebeuren. Zelfde tijd, zelfde locatie, zelfde kwaliteit. Check hier welke manga- en anime-fun je mag verwachten bovenop deze toch al smakelijke traktatie!

Heroes Comic Con vindt samen met Made in Asia plaats op zaterdag 24 en zondag 25 september, in Brussels Expo. Tickets & info: www.heroescomiccon.be/nl.

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password