Herbeleef het 23e World Tournament in Dragon Ball Z: Kakarots nieuwe DLC – nu beschikbaar

Dragon Ball Z: Kakarot breidt zijn verhaal uit met DLC 5, vanaf nu beschikbaar, en laat spelers een verhaallijn beleven die rechtstreeks voortvloeit uit Goku’s jeugd.

Deze DLC vindt plaats tijdens het 23e World Tournament, zoals te zien in de laatste aflevering van de Dragon Ball-anime, en nodigt spelers uit in de arena voor een intense competitie om epische gevechten te herbeleven die verwijzen naar het originele werk.

Maar omdat het verhaal zich afspeelt vóór de gebeurtenissen van Dragon Ball Z, zullen de vaardigheden van elk personage in de arena overeenkomen met de verhaallijn van de manga: spelers zijn beperkt in ki-gebruik en kunnen niet vliegen tijdens gevechten! Ze zullen hun vaardigheden moeten gebruiken en vindingrijk moeten zijn om het World Tournament te winnen. Terwijl ze kunnen genieten van de belangrijkste gevechten in de arena, kunnen ze ook hun omgeving verkennen, nieuwe zijmissies ontdekken en meer exclusieve content uit de game vrijspelen.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password