Herbeleef en verander de geschiedenis in WWII Sim “Strategic Mind: Spirit of Liberty” Nu op PC

Strategic Mind: Spirit of Liberty, een hardcore, turn-based, historisch accuraat strategiespel dat zich afspeelt in WOII van ontwikkelaar Starni Games en uitgever Hyperstrange, marcheert vandaag naar de overwinning op PC via Steam.

Voer het bevel over Finse troepen en trotseer legioenen Sovjetsoldaten en Asmogendheden in een legendarisch verhaal over doorzettingsvermogen. Overleef brute gevechten tijdens een historisch duistere periode van de Tweede Wereldoorlog en bepaal defensieve oorlogstactieken in een strijd om de burgers van Finland te beschermen tegen vernietiging.

Stap in de geschiedenis en beleef een historisch nauwkeurige campagne die de Winteroorlog, Vervolgoorlog en Laplandoorlog omvat, of beleef een alternatieve tijdlijn met “wat-als” gevechten. Navigeer door kleine en grote kaarten met echte oriëntatiepunten en doelen en bekijk de realiteit van de oorlog door de ogen van authentieke historische figuren. Hoewel je in de minderheid bent, moet je zorgen voor een perfecte positionering en zicht op de vijand om de brute kracht van de Sovjets te slim af te zijn in historisch nauwkeurige, turn-based isometrische gevechten.

Besteed grondstoffen verstandig terwijl je Finse legers upgradet en uitrust met de nieuwste vuurkracht en laat eskaders soldaten in level stijgen om nieuwe vaardigheden te leren. Rust speciale uitrusting uit voor elke gevechtssituatie met molotovcocktails voor dichtbij en anti-pantsergeweren voor veraf om vijandelijke tanks op afstand te houden. Verover Sovjetvoertuigen om je gelederen te versterken en maak de kansen gelijk met Britse bommenwerpers, Nederlandse Fokkers en Amerikaanse gevechtsvliegtuigen.

Roep de hulp in van historische helden om onoverkomelijke kansen te overwinnen. Richt van veraf schade aan met Simo Häyhä, de dodelijkste sluipschutter uit de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog, en wees getuige van de realiteit van de oorlog met meer dan 60 minuten aan cinematics met Finse boegbeelden als Baron Carl Gustaf Emil Mannerheim, Risto Heikki Ryti en nog veel meer.

Bereik in alle opzichten een voorsprong op de vijand. Gebruik verkenningen om voor de strijd informatie over de vijand in te winnen en overleg met het hoofdkwartier over de optimale aanpak om de steeds oprukkende Sovjets uit te schakelen. Gebruik brandbommen om de schade te maximaliseren en roep luchtsteun in om vijanden van veraf op te sporen en van bovenaf de dood in te jagen. Wacht op het perfecte moment om toe te slaan met dag-nachtcycli die strategische voordelen bieden.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password