Herbeleef de wonderjaren met Lonely Mountains: Downhill’s Daily Rides samenvatting seizoen 27: Blast From The Past

Thunderful & Megagon Industries nemen je mee op een reis door de tijd met de nostalgische Daily Rides recap van vandaag, Season 27: Blast From The Past. Omarm de mode van voorbije decennia met nieuwe outfits, accessoires en een verfje in deze tijdloze recap.

Lonely Mountains: Downhill is verkrijgbaar op Nintendo Switch, Xbox One, PlayStation 4 en PC (Steam). De game is ook geverifieerd voor Steam Deck. De nieuwste update is beschikbaar voor Nintendo Switch, Xbox One, PlayStation 4 en PC (Steam). Lonely Mountains: Downhill is geverifieerd voor Steam Deck, gratis verkrijgbaar voor elke PlayStation Plus Extra-abonnee en je kunt de geweldige demo spelen op Steam en Nintendo Switch.

Naast coole cosmetische dingen is Daily Rides ook een cross-platform leaderboard competitie: Elke dag wordt er willekeurig een parcours uitgekozen, compleet met nieuwe obstakels en sluiproutes. Het vier weken durende seizoen biedt een nieuw thema met vrij te spelen cosmetische beloningen voor deelnemers.

Van 90’s kids tot disco diva’s, spelers die op zoek zijn naar een retro-hit zullen iets van hun gading vinden als beloning voor het voltooien van de proeven van Seizoen 27:
Bereid je voor om je in het zweet te werken met de Aerobic Star-outfit

  • Blaas old skool hiphop beats met de iconische Boombox Rugzak
  • Wees het gesprek van de dag met de 90’s Flair paint job
  • Weef je modekeuzes samen met de Knitting Enthusiast outfit
  • Verdien je strepen en koop de Feline Friend-outfit met tijgerpatroon
  • Duik de jaren zeventig in met de Disco Fever outfit
  • Ga het podium op met de Dancer outfit
  • Voer de verzadiging op met de kleurrijke sjaalrugzak

Heb jij het in je om het nieuwe seizoen te domineren? Ga rijden en kijk of jij de top van het leaderboard kunt bereiken!

 

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password