Herbeleef de “Story So Far” met in-game video van Final Fantasy VII Rebirth

Square Enix heeft de “Story So Far” samenvattingsvideo onthuld voor Final Fantasy VII Rebirth. Deze video is toegankelijk via het hoofdmenu van de game wanneer deze op 29 februari 2024 verschijnt voor de PlayStation 5. Het verhaal wordt in de video verteld door Red XIII, een beest met een vlammende staart die van tijd tot Clouds genootschap van wijze raad voorziet. Red XIII vertelt over de gebeurtenissen in Final Fantasy VII Remake, het eerste deel in het Final Fantasy VII remake-project.
Naast deze video heeft het bedrijf iconisch artwork uitgebracht van Aerith en het Highwind airship, samen met een reeks screenshots. Deze screenshots, die hier beschikbaar zijn, tonen het vredige stadje Kalm, de verlaten Mythril Mine, de summon Kujata, de gevechtsvaardigheden en Synergy Skills van diverse teamleden, de Chocoboutique, enkele bijpersonages en veel meer.

De Active- en Classic-modes uit Final Fantasy VII Remakeh keren terug, zodat spelers opnieuw hun vechtstijl kunnen kiezen: snel en sensationeel of gebaseerd op methodische beslissingen. Daarnaast kunnen spelers kiezen uit drie moeilijkheidsniveaus, Easy, Normal en de nieuwe Dynamic-setting, zodat zowel nieuwkomers als veteranen de game nog verder kunnen afstemmen op hun eigen voorkeuren en vaardigheden.

Final Fantasy VII Rebirth is een nieuw, opzichzelfstaand avontuur dat spelers verplaatst naar een uitgestrekte, levendige planeet. Daar gaan ze op reis met de iconische helden Cloud, Barret, Tifa, Aerith en Red XIII, die zijn ontsnapt uit de distopische stad Midgar. Wanneer dit genootschap op jacht gaat naar Sephiroth, de wraakzuchtige zwaardvechter uit Clouds verleden, maken ze nieuwe vrienden, zoals de pittige ninja-agent Yuffie en de grappige, katachtige robot Cait Sith. Leid deze personages in de strijd en gebruik hun machtige synergieën om hun lot te bepalen. Verken klassieke locaties, opnieuw vormgegeven met oogverblindende details. Beleef tientallen uren aan zijmissies met handige beloningen, ga op jacht, speel minigames en verdiep je in de rijke verhalen over de mensen en culturen van de planeet.

Final Fantasy VII Rebirthverschijnt op 29 februari 2024 voor de PS5®.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password