Henman en Haas arriveren op het veld voor Matchpoint – Tennis Championships

Vandaag kondigen uitgever Kalypso Media en ontwikkelaar Torus Games een spannende nieuwe toevoeging aan de aankomende tennissimulator Matchpoint – Tennis Championships aan. Vanaf de eerste dag van de release zullen tennisiconen Tim Henman en Tommy Haas de line-up van gelicenseerde spelers vervoegen in een gloednieuwe Legends Edition.
Een spannende aanvulling op de authentieke tennistitel, Matchpoint – Tennis Championships: Legends Edition is een spannende toevoeging aan de authentieke tennistitel en zal zelfs de beste spelers op de proef stellen, want de spelers gaan de baan op om de strijd aan te gaan met een aantal ware iconen van de sport. Naast Tim Henman en Tommy Haas bevat de Legends Edition ook een digitale wallpaper en een originele soundtrack. Deze opwindende uitgebreide editie zal standaard verkrijgbaar zijn voor retailklanten of als extra digitale DLC.

De aankomende tennissimulator staat garant voor een spannende spelervaring en bevat levensechte balfysica, geavanceerde personage-animaties en ongekende spelersbesturing. Spelers zullen ervaren wat er nodig is om een echte tennislegende te worden, of dat nu is door tegen vrienden te strijden of door zich naar de top te werken in de diepe carrièremodus en het unieke op verdiensten gebaseerde klassementssysteem van de game.

Matchpoint – Tennis Championships wordt uitgebracht met Xbox Game Pass en PC Game Pass en is op 7 juli 2022 beschikbaar op Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4|5 en Windows PC. Klaar om de baan op te gaan en je te verdiepen in de wereld van tennis? Matchpoint – Tennis Championships is nu beschikbaar voor pre-order met een beperkte oplage van 10% korting op de Kalypso, Microsoft en Sony winkels!

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password