Hemelse stormloop op komst voor winkels vanwege lancering van nieuwste uitbreiding van Pokémon Trading Card Game in augustus

The Pokémon Company International heeft vandaag Sun & Moon—Celestial Storm aangekondigd. Deze gloednieuwe uitbreiding van de Pokémon Trading Card Game wordt in Nederland op 3 augustus 2018 gelanceerd.

Het seizoen van de smaragden stormen staat voor de deur. Dit gaat vergezeld van een stormachtig gevecht tussen Pokémon en wezens uit Ultra Space. Sun & Moon—Celestial Storm kent verschillende nieuwe Pokémon-GX: Articuno-GX, Blaziken-GX, Scizor-GX, Stakataka-GX en Rayquaza-GX. Verder bevat het nieuwe Prism Star-kaarten van Latios, Latias en Jirachi.

                    
De uitbreiding Sun & Moon—Celestial Storm bestaat uit:
  • Meer dan 160 kaarten, waaronder:
    • 3 nieuwe Prism Star-kaarten
    • 11 Pokémon-GX
    • 27 Trainer-kaarten
  • Elk boosterpakket bevat:
    • 10 kaarten van de uitbreiding, waaronder minstens 1 zeldzame kaart én 1 Basic Energy-kaart
Om Sun & Moon—Celestial Storm vóór de lancering uit te proberen, kun je meedoen aan een van de vele try-outtoernooien die van 21 tot 29 juli overal in België plaatsvinden.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password