Helse Co-op Roguelike FPS PERISH verslaat beestachtige wezens op PC 2 februari 2023

PERISH, de op klassieke mythologie geïnspireerde first-person co-op shooter van ontwikkelaar ITEM42 en uitgever HandyGames, schuift op donderdag 2 februari 2023 door naar Elysium voor pc op Steam, Epic Games Store en GOG.

Er is geen weg terug en slechts één weg vooruit. Betreed met bloed doordrenkte onderwerelden geïnspireerd op oude mythologieën, allemaal begeleid door een death-metal soundtrack. Ga onophoudelijke gevechten aan op het gevaarlijke pad naar Elysium. Weersta een barbaars lot en dood hordes helse wezens op het zwarte zand van het Vagevuur.

Verkoop hun lijken aan een glorieuze priesteres in ruil voor steeds krachtigere wapens en vuurwapens. Overweldig afschuwelijke eindbazen en gebruik de oorlogsbuit om toegang te krijgen tot Elysium, waar dood en goud op je wachten.

Dezelfde zucht naar goud die je eigen verlangen motiveert, verteert de wraakzuchtige wezens in Purgatory. Bezwijk voor deze duistere zielen en word gedwongen kostbare rijkdom te verliezen en opnieuw te beginnen. Verzamel maximaal drie vrienden en ga samen de genadeloze hordes te lijf. Gebruik coöp-specifieke uitrusting om elkaar te ondersteunen, te verdedigen en te doen herleven op het gevaarlijke pad naar de eeuwige vergetelheid.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password