Help Marie Curie om medische apparatuur te ontwikkelen in X-Ray DLC van War Hospital

War Hospital-spelers kunnen nu genieten van een uitgebreide game-ervaring met de X-Ray DLC. Deze nieuwe content is nu verkrijgbaar voor PlayStation®5, Xbox Series X|S en pc. In deze uitbreiding kunnen spelers de beroemde Marie Curie helpen bij het ontwikkelen van nieuwe medische apparatuur, terwijl ze aan het roer blijven staan van een veldhospitaal tijdens WW1.

De X-Ray DLC van War Hospital biedt spelers een extra hoofdstuk waarin de nadruk ligt op verhalende elementen. Dit extra hoofdstuk laat spelers kennismaken met een nieuw aspect dat komt kijken bij het beheren van een veldhospitaal en levert ongeveer 5 uur extra gameplay. In het verhaal van de Poolse studio Brave Lamb moeten ze Maria Skłodowska (Marie Curie) helpen de middelen te verkrijgen die ze nodig heeft voor de reparatie van haar “Petite Curie”, een van de mobiele chirurgische apparaten die ze heeft uitgevonden. Ze stimuleerde het wijdverbreide gebruik van röntgentechnieken door haar uitrusting rechtstreeks naar de slagvelden te brengen.

“Omdat Maria Skłodowska de essentie van War Hospital weerspiegelt, die draait om het redden van mensenlevens, besloten we haar een rol te geven in het verhaal van de game. Op de manier konden we ook een element uit onze Poolse geschiedenis in de game verwerken. Tijdens de Eerste Wereldoorlog stond ons land niet eens op de kaart, dus kon het in die tijd helaas niet de eer voor dit fenomeen krijgen dat het verdiende,” zei Michał Dziwniel, directeur van Brave Lamb studio.

War Hospital biedt de volgende features:

 • Een goed gedocumenteerde game, met name dankzij de samenwerking met het Imperial War Museum in Londen
 • Een perfecte balans tussen real-time strategy en survival
 • Simultaan management van verschillende bronnen, met wisselende bruikbaarheid
 • Keuzes met gevolgen op korte en lange termijn
 • Een moraalsysteem dat het gedrag van de medische teams beïnvloedt
 • Individuele verhalen met complexe implicaties
 • Menselijke eenheden met menselijke, gevarieerde eigenschappen
 • Verschillende eindscenario’s
 • Een systeem van loopgraven die steeds weer nieuwe, herstelde soldaten verlangen om de vijand te kunnen bestrijden
 • Speelbaar met toetsenbord/muis en controller
 • Een X-Ray DLC met een hoofdrol voor Marie Curie
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password