Hellboy: Web Of Wyrd aangekondigd

Good Shepherd Entertainment, de wereldwijde uitgever van videogames, heeft een nieuwe samenwerking bekendgemaakt om de Hellboy-franchise van Mike Mignola, uitgegeven door Dark Horse Comics, aan te passen. Hellboy Web of Wyrd, ontwikkeld door Upstream Arcade, is een roguelite action-adventure game in ontwikkeling voor alle belangrijke spelcomputers en PC. Het bevat een originele verhaallijn gemaakt in samenwerking met Mignola, evenals de gerenommeerde stem talenten van Lance Reddick als Hellboy zelf. Mignola heeft ook de unieke key art van het spel ontworpen.
“De Hellboy-strips omzetten in een game is voor ons allemaal een droomproject. De kans om iets authentieks te creëren – dat is iets wat we heel serieus nemen,” aldus Amanda Kruse, Publishing Director bij Good Shepherd Entertainment. “Onze samenwerking met Mike Mignola en het creatieve team van Dark Horse is inspirerend geweest. De steun en het vertrouwen dat ze ons hebben gegeven heeft Upstream Arcade in staat gesteld hun visie tot leven te brengen. Hellboy Web of Wyrd is een gedurfd nieuw werk dat we graag willen delen met fans van zowel de comics als action-adventure games.”

“We zijn buitengewoon enthousiast over deze geweldige nieuwe Hellboy-game ontwikkeld door Good Shepherd Entertainment,” aldus Mike Richardson, CEO van Dark Horse Media. “Mike Mignola heeft een held en wereld gecreëerd die uniek is in comics, en deze game geeft fans een nieuwe manier om te delen in zijn bovennatuurlijke avonturen.”

Welkom in het Vlinderhuis, een mysterieus landhuis met perverse hoeken en niet-Euclidische geometrie gebouwd door occultist Pasquale Deneveaux om een poort te openen naar de Wyrd, een uitgestrekt, interdimensionaal web van wonderlijke en gruwelijke bestaansniveaus buiten onze wereld. Wanneer een B.P.R.D. agent verdwijnt in het herenhuis, is het aan Hellboy en zijn team van agenten om de verboden geheimen te onthullen.

Reis naar de diepste rijken van de Wyrd, die elk een uniek onderzoek naar het onbekende verbergen. Vecht tegen machtige wezens op zoek naar vergeten godvormen en prachtige schatten, maar pas op: het oude kwaad broeit in de donkerste uithoeken van de Wyrd… kwaad dat eruit wil.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password