Hell of An Office’s Work from Hell-update verhoogt de hitte met nieuwe levels en mechanismen

Hell of an Office, de satanische speedrunning first-person platformer van ontwikkelaar 43 Studios en uitgever Joystick Ventures, gaat vandaag het 7e niveau van het inferno in met de Work from Hell (WFH) update op Steam Early Access voor PC.
Dit gloednieuwe hoofdstuk bevat 10 verzengende levels in een huiselijke hellewereld.
Sprint om te overleven door Hell 07, ook wel bekend als de Remote Work Void. Test een nieuw gereedschap in de nieuwe omgeving en verzamel onderweg twee nieuwe nietjesvellen!Sluit je aan bij de rest van de werknemers van HellO Corporation, die genereus vanuit hun huis mogen werken… zolang ze akkoord gaan met een paar veranderingen van het Departement van Welzijn!
Kijk hoe een helse poort opent om ieders woning in een persoonlijke hel te veranderen – voor de productiviteit natuurlijk.
 Rust is alleen voor dromers met de nieuwe springkussens in de Remote Work Void. Spring op deze kussens als trampolines om ze naar een gemarkeerde landingsplaats te brengen.
Beheers de vaardigheid van Bouncing Pillows om niet te verdrinken in het kokende koffiemeer eronder. Gebruik kussens en huisraad die door de bruine modder naar beneden drijven om je naar de overwinning te stuwen!
Hop door 10 vurige levels, stuiterend op kussens om intuïtief van baan te veranderen en combineer de actie met stropdashaken en andere vaardigheden om de titel Werknemer van de Maand te bemachtigen.
Geniet van de eindeloze herspeelbaarheid in elk spannend level. Doe het een uurtje of twee rustig aan terwijl je de besturing onder de knie hebt, of spendeer 300 uur aan het zoomen door elk level op een missie om bovenaan het klassement te komen. Geen enkel level is ooit helemaal onder de knie – alleen nieuwe snelste records om te verslaan.
Zodra de top van het klassement is beklommen, versla je eerdere snelste rondetijden om consequent de standaard te zetten voor hoe snelheid eruit moet zien. Speel nietjesachtige skins vrij, maak innovatieve, aangepaste routes om het tempo in elke etappe te maximaliseren en ontdek onderweg misschien een geheime promotie of legendarische Diamond Rank-tijd.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com