Hell Let Loose introduceert Britse strijdkrachten in Update 14

Team17 Digital heeft vandaag de nieuwste update uitgebracht voor de veelgeprezen Tweede Wereldoorlog-shooter Hell Let Loose. Stap aan de zijde van de Britse strijdkrachten in de strijd, nu een gloednieuwe speelbare factie het slagveld betreedt, naast meer dan 15 nieuwe wapens, nieuwe voertuigen, 2 nieuwe maps, bewegingsverbeteringen en non-verbale communicatiemiddelen.

Update 14 is een van de grootste content drops tot nu toe voor de titel en is gratis voor alle spelers van Hell Let Loose. Deze enorme update brengt ook een hele reeks verbeteringen aan de levenskwaliteit om de spelerservaring te verbeteren.

De belangrijkste kenmerken zijn onder andere:

  • De British Forces zijn nu een speelbare factie binnen Hell Let Loose en voegen een derde team toe aan de rotatie van de geallieerden. Naast deze nieuwe factie worden de eerste Britse uniformen aan de uitrusting toegevoegd, met plannen voor toekomstige aanpassingen.
  • Een arsenaal aan nieuwe wapens wordt toegevoegd aan de reeds uitgebreide collectie die in de game beschikbaar is. Update 14 bevat meer dan 15 nieuwe wapens, van een Lanchester MK1 machinepistool tot een draagbare vlammenwerper.
  • Een vloot iconische voertuigen geeft spelers meer opties bij het doorkruisen van nieuw terrein, van een Sherman Firefly tank tot een Daimler verkenningsvoertuig en Bedford bevoorradings- en transporttrucks.
  • Twee gloednieuwe kaarten geven spelers meer geschiedenis om te verkennen en nieuwe slagvelden om op te vechten, waarmee de huidige kaartrotatie in Hell Let Loose wordt uitgebreid.
    • Driel – Geïnspireerd door de gebeurtenissen van Operatie Market Garden, vechten spelers op deze kaart om gebieden veilig te stellen, terwijl ze door de kleine dorpjes en het boerenland van Nederland trekken.
    • El Alamein – Met een verbluffend uitgestrekt woestijnlandschap, zullen de teams vechten op grotendeels open terrein met weinig tot geen dekking.
  • Dankzij non-verbale communicatiemiddelen kunnen spelers zonder microfoon of diegenen die er geen kunnen gebruiken met hun teamgenoten communiceren – dit verbetert de toegankelijkheid van het spel en helpt spelers om snel gesprekken te voeren aan de frontlinies. Het radiaalwiel heeft 15 communicatiemogelijkheden in vier hoofdcategorieën.

Hell Let Loose is een hardcore first-person shooter uit de Tweede Wereldoorlog met epische gevechten van 50 tegen 50 spelers over infanterie, tanks, artillerie en een dynamisch verschuivende frontlinie. Spelers kunnen kiezen uit een van de 14 speelbare rollen binnen de infanterie-, verkennings- en pantsereenheden, die elk een unieke spelervaring bieden. Stort je op het slagveld en gebruik teamwork en communicatie om je tegenstanders te domineren in een zich ontwikkelend, grootschalig oorlogsgebied.

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password