Heavy Fire: Red Shadow nu beschikbaar

Videogame-ontwikkelaar en uitgever Mastiff kondigt met trots de release aan van Heavy Fire: Red Shadow. Dit nieuwe, spannende deel in de Heavy Fire-serie is nu beschikbaar voor PlayStation 4 inclusief PlayStation VR.

Over Heavy Fire: Red Shadow
Stap als Sgt. Will op het meedogenloze slagveld, vestig een beachhead en sta stevig achter het gemonteerde machinegeweer. Een wrede aanval van vijandelijke troepen zal Sgt. Will proberen te flankeren en elimineren terwijl hij vanuit elke hoek samen met een paar overgebleven kameraden de hel op alles wat in hun blikveld langskomt loslaten.

 

Kenmerken:

  • 360° White-knuckle Actie! Gebruik het vernietigende krachtige machinegeweer en de raketwerper om alle tegenstanders in 360 neer te halen in acht stadia.
  • Roep hulp in! Roep de hulp in van supply drops, elite infantrietroepen, gevechtsvliegtuigen, aanvalshelikopters en meer.
  • Krijg promotie! Met meer dan 30 vrijspeelbare Field Promoties kunnen spelers power-ups verdienen om hun machinepistool, raketwerper, gezondheid en supportvaardigheden te upgraden en aan te passen.
  • Dompel jezelf onder! Ervaar de spannende gameplay met de immersie van PS VR-ondersteuning op PS4™ (gratis bij de fysieke editie van Heavy Fire: Red Shadow op PS4™).
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password