Hearthstones Showdown in the Badlands Miniset, Delve Into Deepholm, verschijnt 18 januari

De verkenning gaat nog dieper! Op 18 januari brengt Hearthstone 38 gloednieuwe kaarten uit in de Showdown in the Badlands Miniset, Delve Into Deepholm.

Het mijnen gaat door!

De Bloodrock-mijnbouwoperatie is diep onder de oppervlakte doorgedrongen – zo diep dat ze Deepholm hebben bereikt, een ondergronds labyrint waar krachtige elementaire wezens wonen. Elise Starseeker en de Outlaws zetten hun achtervolging voort en vinden enkele geweldige nieuwe bondgenoten, waaronder Deepminer Brann! Graaf je een weg door 38 nieuwe kaarten, waaronder nieuwe dual-class kaarten, twee nieuwe neutrale Legendary minions en alle nieuwe Excavate-kaarten.

Nieuwe Dual Class en Excavate Rewards

  • Haal twee keer zoveel uit je kaarten! Deze miniset bevat een handvol nieuwe dual class-kaarten, met zowel minions als spreuken. Elke klasse krijgt vier dual class-kaarten (twee gedeeld met elk van de twee andere klassen) en de extra functionaliteit is zeker handig voor elk type deck dat je wilt bouwen.
  • De Paladin en Shaman-klassen krijgen nieuwe Excavate Rewards – Graaf diep voor krachtige buffs en spreuken!

Neutrale Legendary-kaarten

  • Twee nieuwe neutrale legendarische minions doen mee aan de actie in Bloodrock, waaronder Therazane the Stonemother, die fel vecht om haar domein te beschermen en zelfs als ze sneuvelt in een gevecht een buff geeft aan alle Elementals in je hand en deck.

Februari Twist-seizoen

  • Bereid je voor op een nieuwe Twist! Het Twist-seizoen van februari (vanaf 1 februari) voegt een uitdaging toe door je deckbouw te beperken tot gewone kaarten (inclusief alle uitbreidingen tot en met Year of the Dragon- en Core-kaarten). Ontdek nieuwe manieren om je tegenstanders te overrompelen zonder de kracht van zeldzame, epische en legendarische kaarten!

Lunar New Year-event

Het Lunar New Year-event keert terug! Voltooi dagelijkse quests om verschillende beloningen te verdienen, waaronder twee hero skins en drie Signature kaarten!

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password