Hearthstones nieuwste uitbreiding arriveert in april, met 145 nieuwe kaarten, nieuwe mechanics, en meer

Elite Tauren Chieftain (E.T.C.) organiseert het grootste muziekfestival dat Azeroth ooit heeft gezien en iedereen is uitgenodigd! Van hardrock tot gladde jazz; elke klasse trekt alles uit de kast. Met 145 gloednieuwe kaarten, waaronder een legendarische setlist met nieuwe Soloist minions en Harmonic spells, een nieuw Keyword: Finale, en een nieuw Priest-klasse Keyword: Overheal, zal deze uitbreiding je als muziek in de oren klinken.
EEN FESTIVAL VAN LEGENDES

  • Festival of Legends-uitbreiding, bestaande uit 145 nieuwe verzamelkaarten, komt in april!
  • Festival of Legends Pre-Purchase Mega Bundle bevat 80 packs, 10 gouden packs, 2 gouden willekeurige Legendaries, 1 Hedanis Priest full hero skin en 1 Hedanis cardback. De standaardbundel bevat 60 packs, 2 niet-gouden willekeurige Legendaries en 1 Hedanis cardback.

INTRODUCTIE VAN NIEUWE MECHANICS

  • Legendarische muzikanten en liedjes: Elke klasse krijgt een Legendarische minion die de stermuzikant van die klasse vertegenwoordigt, plus een Legendarische spreuk die het beroemdste nummer van die muzikant laat horen. Er komen ook nieuwe klasse-instrument-wapenkaarten, sommige met Deathrattle-effecten die tijdens het spel verbeteren.
  • Solistische Minions en harmonische spreuken: Solistische Minions hebben speciale Battlecry-effecten als ze de enige minion in je controle zijn, terwijl harmonische spreuken schakelen tussen harmonische en dissonant frequenties elke beurt dat ze in de hand zijn.
  • Nieuw Keyword: Finale: Kaarten met het nieuwe Finale keyword krijgen speciale bonussen als het spelen ervan alle resterende mana opgebruikt.

TUNEN VAN DE PRIEST-KLASSE

  • De Priest-klasse krijgt een opknapbeurt vanaf de Festival of Legends-uitbreiding (inclusief Core-set).
  • Nieuw klasse keyword: Overheal geeft Minions met Overheal een speciaal effect dat in werking treedt als ze boven hun maximale gezondheid worden geheeld.

KOMENDE MUZIKALE EVENEMENTEN

  • De Headliner’s Tour gaat live met patch 25.6. Kies je favoriete artiesten uit één van de drie concertreeksen en verdien beloningen van unieke quests (beloningen zijn verdeeld over drie aparte tracks). De inhoud is 100% in de Ranked-spelmodus.
  • Legends Take the Stage-evenement gaat live bij de lancering van de uitbreiding en biedt kansen om gratis kaartpakketten te verdienen.

Bekijk de 25.6 patch notes voor meer details via: https://hearthstone.blizzard.com/en-us/news/23921497/announcing-festival-of-legends-hearthstone-s-next-expansion

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password