Hearthstone Twist wordt officieel gelanceerd met een geheel nieuw format en een direct-to-Wild kaartenset

Hearthstone’s nieuwste modus, Twist, wordt officieel gelanceerd op 1 september met een nieuw format genaamd “Wonders”, evenals een eigen set van direct-to-Wild evergreen kaartenset Caverns of Time.

TWISTING INTO CAVERNS OF TIME

Benieuwd wat het nieuwste seizoen van Twist wordt?

  • Het Wonders format bevat kaarten en uitbreidingen van het begin van Hearthstone tot Mean Streets of Gadgetzan, maar ook de nieuwe direct-to-Wild kaartenset Caverns of Time.
  • Caverns of Time, die 1 september uitkomt, bevat 147 kaarten – waaronder 34 gloednieuwe kaarten, 113 gebufferde kaarten en nieuwe Signatures voor 12 Legendaries uit het verleden.
    • De Infinite Dragonflight wil het verloop van gebeurtenissen sinds de strijd in Ahn’Qiraj tegen C’thun veranderen… dus verstoren ze het verleden, heden en de toekomst!
    • Je kunt sleutelwoorden uit andere uitbreidingen terugvinden op Caverns of Time-kaarten – Hou een oogje in het zeil voor wat komt met de Infinite Dragonflight
  • Caverns of Time-kaarten kunnen worden verkregen in de shop en via evenementen/quests.

Bekijk de blogpost voor meer informatie.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password