Hearthstone – Keer terug naar Naxxramas op 14 februari!

Naxxramas keert terug naar Hearthstone! Op 14 februari lanceert patch 25.4 de 38-kaart March of the Lich King Mini-Set, Return to Naxxramas, inclusief vier krachtige Legendary-minions, zeven nieuwe dual-type-minions en een Location-kaart voor de Death Knight-klasse. Bovendien worden de baasgevechten opgevoerd tot de mythische status in de laatste update voor Mercenaries.

NAXX UIT!

  • De strijd om Silvermoon krijgt nog meer vaart als de gevreesde necropolis Naxxramas zich aansluit bij de March of the Lich King! De 38 kaarten tellende miniset presenteert vier unieke Legendarische minions, waaronder Frost Queen Sindragosa als eerste Death Knight minion met gemengde Runes. Spelers krijgen ook toegang tot de Construct Quarter, een nieuwe locatie voor de Death Knight-klasse, en synergie met zeven nieuw toegevoegde dual-type minions. Maar maak je geen zorgen, er zijn genoeg kaarten om de Blood Elves te helpen terug te vechten!

HUURLINGEN KRIJGEN MYTHIC

  • Mercenaries krijgt zes gloednieuwe huurlingen, plus een Mythic Boss Rush-eindspel, waarmee de spelmodus wordt voltooid. Spelers kunnen zes nieuwe huurlingen aan hun partijen toevoegen en ze uitdagen met een aanval van eindbazen om Renown te verdienen. Mythic Boss Rush wordt wekelijks ververst, waarbij elke dag een nieuwe baas wordt vrijgespeeld, zodat spelers volop de kans krijgen om Renown te verdienen en uit te geven boven het maximumniveau.
  • Mercenaries krijgen Faction-identiteiten wanneer er nieuwe dual-types in het speltype verschijnen, zodat spelers hun partijen van Human-Undead, Celestial-Beasts en meer volledig kunnen synergetiseren. Daarnaast krijgen veel huurlingen nieuwe factievlaggen waarmee ze hun trouw aan de Explorers, Legion, Empire, Scourge of Pirates kunnen aankondigen. Deze nieuwe factievlaggen worden gecombineerd met Horde- en Alliantielabels, waardoor spelers extra synergieën krijgen voor hun vaardigheden, uitrusting en schatten.

SCHATTIGE CORGI COSMETICA

  • Spelers kunnen hun liefde voor hun schattige corgi-vriendjes tonen met gloednieuwe cosmetica! Darion leidt het Corgle-team met een Death Knight-bundel, en Nemsy pronkt met een corgi-mascotte met haar Warlock-bundel – beide bundels zullen verkrijgbaar zijn in de winkel.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password