Headbangers Rhythm Royale verwelkomt spelers met gesloten Steam Tech Test

lee-Cheese en Team17 Digital verwelkomen spelers om deel te nemen aan de Headbangers Rhythm Royale Gesloten Steam Tech Test. De technische test, die van 4 tot 11 september plaatsvindt op Steam, laat 11 van de 23 minigames zien die bij de lancering beschikbaar zullen zijn en stelt spelers in staat om 20 van de 40 gratis battle pass levels en de bijbehorende beloningen vrij te spelen.

Voor meer informatie en om mee te doen aan de Headbangers Rhythm Royale Gesloten Steam Tech Test, kun je ‘pikken’ op de Headbangers Rhythm Royale Steam Pagina.

Headbangers Rhythm Royale komt ook naar Xbox Consoles via Xbox Game Pass, Nintendo Switch™, PlayStation®4 en PlayStation 5 bij de lancering op 31 oktober en nodigt spelers uit om te tikken, kleppen en rappen om hun weg naar de overwinning te vinden in een reeks manische muzikale minigames tegen 29 andere duiven die door spelers bestuurd worden. Zo krijgen ze eindelijk antwoord op de eeuwenoude vraag ‘Wat gaat er in hun hoofd om?
 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password