Harvestella, een gloednieuwe life simulation RPG, is nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch en pc

Square Enix lanceert vandaag Harvestella, een gloednieuwe life simulation RPG, voor Nintendo Switch en STEAM. Harvestella heeft concept art van Isamu Kamikokuryo (Final Fantasy XII) en muziek van Go Shiina (de Tales-serie) en voert spelers mee naar een prachtige wereld die met de seizoenen mee verandert. De game biedt volop variatie in gameplay, spelers kunnen bijvoorbeeld gewassen verbouwen, vriendschap sluiten met dorpsbewoners en op avontuur gaan in uitdagende kerkers.

Spelers kunnen ook een gratis demo downloaden voor de Nintendo Switch, zodat ze alvast een stukje van het avontuur kunnen proberen. Gemaakte vorderingen kunnen ze overzetten naar de volledige game.
Harvestella speelt in een levendige, kleurrijke wereld waarin vier reusachtige kristallen, de zogenaamde “Seaslight”, zorgen voor evenwichtige overgangen tussen de vier seizoenen. Het avontuur begint wanneer verstoringen in de Seaslight optreden, wat leidt tot de “Quietus,” een seizoen des doods dat plaatsvindt tussen het normale verloop van de vier seizoenen. Tijdens de Quietus verdorren de gewassen en kunnen mensen niet naar buiten. Helaas duren deze dodelijke seizoenen elk jaar weer iets langer.

In deze life-simulatie RPG moeten spelers gewassen verbouwen en verzorgen, grondstoffen gebruiken om gerechten en items te maken, en op avontuur gaan in een wereld die met de seizoenen mee verandert, vol stadjes om te bezoeken, bewoners om contact mee te maken en meertjes om bij te vissen. Daarbij kunnen spelers verschillende Jobs aannemen, waaronder Fighter, Shadow Walker en Mage, en met hun bondgenoten door kerkers trekken om de oorsprong van de wereld en de waarheid achter de rampspoed te ontdekken.

Harvestella is nu digitaal verkrijgbaar voor de Nintendo Switch, en via STEAM voor pc. Voor de Nintendo Switch zijn ook een fysieke versie en een gratis downloadbare demo verkrijgbaar.

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password