Harvest Moon-rpg My Time at Portia 15 januari naar pc

Er is een nieuwe trailer verschenen van My Time at Portia. In de trailer worden verschillende gameplaybeelden getoond en een lanceringsdatum van 15 januari voor de pc-versie onthuld.

My Time at Portia is een (op Harvest Moon gebaseerde) sim rpg die in januari 2018 als Steam Early Access-titel lanceerde op pc. In My Time at Portia moet je als speler de verwaarloosde boerderij en werkplaats van jouw vader overnemen en opnieuw zien op te bouwen. Om dit te volbrengen moet de speler onder andere middelen vergaren, gewassen verbouwen en dieren houden.
Naast het opbouwen van een werkplaats kan de speler vrienden worden met de bewoners van Portia en verschillende mysteries oplossen die zich in een post-apocalyptische wereld afspelen. Momenteel wordt verondersteld dat My Time at Portia zich afspeelt nadat er in het verleden iets vreselijk is misgegaan en er nu in de wereld relieken verspreid zijn.

In de trailer is overigens te zien dat er verschillende activiteiten gedaan kunnen worden met de bewoners, zoals races met dieren, onderlinge gevechten en speciale evenementen. Daarnaast kan je met de bewoners geschenken uitwisselen, op dates gaan en verzoeken vervullen.

My Time at Portia lanceert op 15 januari op pc via Steam en Epic Games Store. Later in het jaar worden versies uitgebracht voor de Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch.

Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password