Hartverwarmend platformavontuur Wavetale komt vandaag uit op Consoles en PC

Thunderful kondigt aan dat Wavetale vandaag naar de PlayStation, Switch en PC surft en morgen naar de Xbox. Ontrafel verhalen uit het verleden, red de eilandbewoners van mysterieuze zeewezens en ontdek geheimen die onder de oppervlakte verborgen liggen. De game is verkrijgbaar voor €29,99 op alle platforms.

In Wavetale begin je je avontuur in de vervallen archipel van Strandville, waar je het tienermeisje Sigrid ontmoet die met haar strenge grootmoeder op dit kleine eiland woont. Sigrid raakt bevriend met een raadselachtige schaduw die haar de kracht geeft om over water te lopen en haar in staat stelt de goed bewaarde geheimen van dit mysterieuze waterrijke land te ontdekken.
Beleef een ontroerend verhaal over verlies en verzoening in Wavetale. Je maakt kennis met een boeiende en diverse groep eilandbewoners, van gefrustreerde vissers tot geheimzinnige kluizenaars – en misschien zelfs een of twee piraten, terwijl je kalme wateren en woeste golven doorkruist. Documenteer je epische reis door de pagina’s van Sigrid’s plakboek in te vullen met speciale tekeningen om meer te weten te komen over de wereld en haar vaardigheden.

Met de kracht van Sigrid’s pas ontdekte vaardigheden, raas je door de torenhoge golven, slinger je jezelf van de daken met je net en vecht je tegen een oude aartsvijand om de burgers van de eilanden te redden. Allemaal met een beetje hulp van de schaduwen diep beneden je – en je chagrijnige oma.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password