Hardcore platfromer Sockventure komt uit op Nintendo Switch 14 april

Onafhankelijke gamesuitgever Versus Evil en ontwikkelaar Nighthouse Games hebben vandaag aangekondigd dat hun 2D-platformactiegame Sockventure op 14 april zal lanceren op Nintendo Switch.

Sockventure brengt supersnelle, oogstrelende gameplay met zijn verbluffend kleurrijke graphics en hectische 2D-platformactie in 200 handgemaakte levels verspreid over 7 hoofdstukken. Ontwikkeld door Nighthouse Games kruipen spelers in de huid van Supersock, een superheld die de taak heeft om alle vermiste sokken in een vervloekte wasmachine te vinden.

Nauwkeurige gameplay en een fractie van een seconde timing zijn essentieel om door de ingewikkeld ontworpen levels vol dodelijke gevaren zoals vuur, lasers, cirkelzagen en andere gevaarlijke bedreigingen te navigeren.

Sockhero kan nieuwe vaardigheden opdoen tijdens zijn missie om sokken terug te vinden. Muurspringen, dubbel springen, dashboarden en stampen helpen hem door de talloze kleurrijke levels en slinkse gevaren te navigeren in de zoektocht naar verloren sokken. Sockhero kan ook munten verzamelen verspreid over de levels die donkere hoofdstukken vrijspelen, wat een geheel nieuwe platformuitdaging biedt zonder auto-run.

Sockventure werd eerder gelanceerd op PC en is verkrijgbaar op Steam, GOG en The Epic Game Store.\
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password